[溫布萊黑氣石強勢復出] 曼聯終極FF暨轉會吹水區 [2725]

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
無理由嘅 明明咁多明叔撐
睇完bruno篇文有啲眼濕濕

真曼
軌、白傳話搵McKenna之後高層就亂撚曬方寸
冇啦啦咁多wind話炒
因為唔信真係咁on9
To this day, whenever I see someone on the other side of the world wearing my shirt, it gives me such a special feeling. People send me photos from Hong Kong, or from Nigeria, wearing my number 8 shirt, and every single time, it makes me feel so surprised and humble.
一日咪官宣炒坦,一日都唔夠膽J
屌你老母啦
呢隊垃圾閪波係搞笑方面真係唔會令人失望
代坦蛇問:
決賽成隊u14 放入名單合唔合法?
定一定要16歲?
場決賽再衰多兩錢重
球員表哂態打好呢場波都無用
士氣收硬皮
真心覺得麥堅拿未ready 曼聯個環境都未ready好畀佢
女子隊代上場la
FA confirms #mufc are wearing red shirt, black shorts and black socks tomorrow, as they did for last year's final, with goalkeeper in yellow kit.[Samuel Luckhurst]
可能班球員會置諸死地而後生,打場好波歡卷坦狗呢
呢隊波娛樂性十足,波又踢唔好,新聞又最多
This死咗好耐too
唔討論應該炒 定唔應該炒。
但呢個時機有風漏到出黎真係弱智。
呃又好氹又好,呢個時候點都話支持主帥定軍心先啦,大不了咪踢完話重新考慮過改變主意囉。點知膠層淨係出嚟話未有決定,場波唔洗踢啦
屌你老母臭閪 真係炒鳩我坦
好撚討厭
有冇買棒球飛鼠
今次似係真
邊撚個on9會決賽前一日放風炒領隊呀
做乜鳩野事呀蛇占
換最高層幾個姐
占蛇改革之後大把員工不滿
仲有D隨時被炒
呢班傻鳩員工之前仲反油王
坦狗留多季最好
依家啲人選乜撚野杜狗肥普真係搞唔撚掂
下季又可以睇下麥蛇套嘢英超踢成點跟住有冇咩新option
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞