[溫布萊黑氣石強勢復出] 曼聯終極FF暨轉會吹水區 [2725]

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
換咗管理層呀嘛
依家咪賭麥堅拿囉
想唔賭既 咪請大牌有料嘅
不過大牌有料嗰啲基本上個個都都有老細
剩低嘅嗰啲有幾多個有料心知肚明啦
不如玩大啲請沙維
連Fab都咁報,證明曼高層真係on9決賽前放風話要炒坦有咩都等到決賽打完先講啦,之前熱狗炒摩佬,今季高普季中講唔教,都有曬前鑑證明係會影響軍心
可能好事,無咁多人吹奏,無咁大包袱
當日請坦狗 蘭狗 摩狗 v92 蘇狗嗰個j出血
最後咪又係收皮
一個source講就話二三線,但當個個source都講就。。好大機會囉
可能好事,無咁多人吹奏,無咁大包袱
當日請坦狗 蘭狗 摩狗 v92 蘇狗嗰個j出血
最後咪又係收皮
咁唔炒係咪你躝
咪講緊佢今季咁
蒲到病撚埋踢唔起
沙維係疤個邊都教波都比人屌到過街老鼠咁,而家撐佢純粹係覺得佢慘。我見個邊好似無人話佢教波好。
就算賽果贏定輸 坦蛇都贏咗
一直都認為蘇斯克查時期既曼聯進攻能力雖然會老鼠拉龜
如破唔到密集
但至少當時入波唔輸曼城幾多,當中曼聯個助教一定係有功勞
依家佢證明自己有能力用好少錢都做到野,連升2級
係時候返黎教曼聯進攻
講真請邊個都好
千其唔好又用福做核心
屌你老母
出面啲風吹得咁行,今次真係炒硬
唔記得敢帥嗰次有冇風?
收爹啦
乜撚野
之前先一堆人話坦係廢但炒領隊好煩
唔想駛錢又唔知有咩選擇
而家放風話炒
都只係放風者
即刻唔係講炒人要錢
唔係講唔知有咩選擇
而係走去平反話坦哥其實都有唔少優點

屌你老母啦
坦狗就係廢就係垃圾
唔想炒佢只係一毫子都唔想畀佢
覺得放風炒係on9只係因為而家係決賽之前影響軍心
而家走去懷緬坦狗既好是咪忽撚左

覺得賽前放風炒坦on9
都唔駛追住坦狗碌鳩黎含啦
我又唔係曼聯入邊做,點解要躝?
如果 沒有坦狗感動經過
下個怎會愛得死我
Ineos 見到麥蛇傳去車狗就腳震
炒柒坦狗咁水曹可以回歸喇
曼聯重光了
仲要話請麥堅拿,先唔講蘇蛇個季既進攻係麥堅拿負責,個結果就係兄弟拜山今季成功英冠打到上黎,上季公司佬係威係勢打上黎,結果今季長期包尾

真係好期待炒坦之後,麥堅拿幾場不勝,福狗,曹狗hea踢,跟住準備又放風炒人
又一件柒頭
搵邊個教 麥堅拿肥普定修夫基
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞