[溫布萊黑氣石強勢復出] 曼聯終極FF暨轉會吹水區 [2725]

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
講左反口典算
人類總是....
Fabrizio Romano

🚨🔵🔴 突發:Xavi已被解僱,巴塞隆拿主席Laporta今天直接通知了他。

費歷克即將成為新的巴塞教練。 🇩🇪

沙維衰咩
般隊呢啲真係反唔落手 調節吓出場時間就得
好似係公開爆疤內部財政唔掂
質疑樸狗
多咀狗
Thank you and goodbye 更狗

「迷因」熱遍全球 日本柴犬Doge離世 享年18歲 狗狗幣應聲下挫6%!
https://lih.kg/3703906
搵Balltsz
cls
好葡萄,可以踢曼聯,仲有個願意一齊捱既好老婆,好幸福
沙維
老實講 想贏就一定
但輸都唔會太blame on球員
畢竟曼城高我地2班波
點解著馬達波衫
Xavi教會唔會好過坦克?
曼又keep住十大價值球會 第二位 唔怪之得真係金蛋嚟
“People send me photos from Hong Kong, or from Nigeria, wearing my number 8 shirt, and every single time, it makes me feel so surprised…”

呢種歸屬感

雖然易上腦 但般隊基本上場場都輸搏盡
般奴早排都講過 佢將來要離隊都係因為曼聯再需要佢
一隊波點都需要啲年長球員
般 龜應點都要留
留佢係有用
不過唔好次次做黎生啦
適當休息係需要
同埋有時接受被換出啦
巴菜炒左沙維, Welcome Frenkie
Facu. Roberto Larcos. Castolo. Koko. Minanda. The legends of the Master League. I was managing “Man Red” to glory whenever I was not at the park.

係咪default個幾個球員
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞