[溫布萊黑氣石強勢復出] 曼聯終極FF暨轉會吹水區 [2725]

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
why not both
由熱刺開始已經講緊佢係進攻type啦
ole時期進攻冇form靠靈光一閃呢到仲入晒佢數
覺得最大問題係費蘭條老屎忽
但佢係曼聯個陣係防守教練
邊到有講, 佢同卡個位都好似係叫assistant manager
同羽月乃蒼越嚟越似
[前輩的話]
多蒙特名宿比斯錫接受Foot Truck訪問時提到辛祖時表示,佢對於辛祖喺曼聯嘅遭遇唔感到意外。

比斯錫指:「多特蒙德給予辛祖好大信任,佢地知道辛祖有紀律問題,有時會唔知醒、遲到等問題,但球會選擇隻眼開隻眼閉。因為佢地知道咁樣優待辛祖會有回報。但係喺曼聯唔得,因為佢遇到一個唔會隻眼開隻眼閉嘅教練。

作為一名球員,我好欣賞佢,但我同佢傾過唔止一次,佢需要喺某啲事情中吸取教訓。」

由多蒙特老大哥講出嚟或者更有說服力,我地可以好義正辭嚴咁話辛祖有紀律問題,坦克話得佢無錯,亦可以話多蒙特喺「管理」上有一手,俾咗啲甜頭辛祖而馴得掂佢(好似多蒙特成功打入歐聯決賽,睇吓你俾幾多credit辛祖)。

記得睇電影《一球成名》,主角由紐卡素轉會到皇馬,球場外生活變得多姿多彩,話知你,但喺球場上無表現就係失敗。如果辛祖喺曼聯場場有好表現,我相信坦克要靠佢時,都焗住隻眼開隻眼閉,就好似福仔上季Top fit,佢遲到嘅坦克點都要做啲嘢貶佢去後備,但下半場又係要奏佢出嚟救命。但辛祖喺曼聯2季半都唔算有一段穩定同亮眼嘅表現。

唔知道夏天曼聯會唔會換帥,如果坦克繼續教,辛祖賣得。有新教練嘅,曼聯都要諗清楚新教頭可唔可以馴得掂辛祖,否則都係蝕放返俾多蒙特算啦。

紅魔仔
https://www.facebook.com/share/My3WCxfvviRpvAr6/?mibextid=WC7FNe
坦狗鍾意搞政治但係搞得唔叻
好多人話水曹冇紀律嘅問題
堅蛇坐正
蘇蛇做副
Mauricio Pochettino
Thomas Tuchel
󠁲󠁿Kieran McKenna
Thomas Frank

點解成能日都有frank個名出現
@月台仔出黎講幾句?
G
李志堅?
有紀律問題既話邊個教都係冇用
躝啦
贏定輸都留
主要都係時機同人選問題
比個安76黎話知佢決賽前走
比多季佢試 順便搞掂管理層 下季冇野睇先躝
馮堅成
其實專登放風話炒, 等大家懷念坦蛇
最後唔炒, 大家團結一致
多狗班友講大話幫手兜添
紅魔堅
但有人好信
明顯地有利益衝突
紀律差既球員好多都早熟早殘仲要就算後生都會好多受傷,所以都係算把啦

當年夜蒲三寶,得丙朗變翻有紀律先職業生涯長

其餘肥安、蘭尼基本上26,7歲後已經冇乜貨賣仲要好多受傷,傷完個態又有排操
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞