[溫布萊黑氣石強勢復出] 曼聯終極FF暨轉會吹水區 [2725]

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
無歐聯踢唔洗驚坦蛇鏟草
聽晚輸到幾肉酸都唔關坦事了
留名睇急轉灣
冇理由拜狗條list坦會後過公司佬
踢到盧頓咁已經好勁
佢personally 覺得夠料炒唔代表已經做咗野
放心啦,迷坦諗好晒藉口,曼聯呢一年點樣柒,都唔關坦狗事
最怕係下任又係要面對球員大過球會呢個問題,坦起碼立到個紀律,無球員大過球會,以前因為球員不和炒又有,球員耍大牌唔想踢又有,呢樣而家有起色。只怕又打回原形。

同埋搵麥蛇唔講佢執教能力,佢鎮唔鎮得住班大帝都係一個疑問坦起碼有幾個子弟兵係度控下場,下年基本上啲資歷同年紀大既球員都走得7788,到時隨時又作反都似。
咁咪fit 英超我哋最多都係爭第二
外界唔會appreciate踢到Luton咁
講真俾d耐性啦
排第八負得失球遮
降班先出黎嘈啦
直升機勁既 不過都係去白狗好過
Sancho greenwood
我淨係見到成班恥笑話fake news都有人信
坦狗拜出身 available應該佢行先過公司佬啦掛
仲要畀錢搬泥放人
https://x.com/centredevils/status/1794006422008557764?t=wOwhj82Nh7IfbUfPMRz9Qw&s=19
Fab哥話我哋搵緊Agent了
坦蛇應該忙緊打電話俾拜多過教決賽了
佢應該忙緊收電話
一樣係降班
到時個風向就係而家甘賓尼咁
搵個係英超都fail既過黎教
你諗下如果拜狗係上年搵甘賓尼 同而家個輿論一定好唔同
聽晚踢出黎成班散哂俾人炒就好笑
記憶中冇見過英冠超班但零英超經驗
跳去英超大會成功既例子

撚狗打比郡教得好地地
返到轟最終都瀨晒屎
坦走前又破紀錄
對面光頭佬好識做 放心
拜仁唔該簽走轉狗 馬拉狗 vdb 呢班垃圾
6月應該大把人resign 啦冇得wfh
老老柒柒
而家坦哥輸左大條道理可以屌柒ineos搞鳩佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞