[溫布萊黑氣石強勢復出] 曼聯終極FF暨轉會吹水區 [2725]

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
好心去大球會 帶下u21 浸下經驗 學下管理 同跟人學下野先啦
小球會好似我地嘅u21都好呀
仲可以睇住kai仔上
Jones宜家都至少都仲有工開
佢返黎曼學嘢絕對歡迎
不過唔知佢肯唔肯放落身段
始終教開一隊
教咁多隊 無一隊成功 好心搵d 名帥學下師先啦
同佢friend嘅名帥唔知有邊個
淨係諗到卡叔
至少係多年隊友
但連 McKenna都上位快過佢
唔知可以揾邊個幫朗隊
mckenna 學院派
卡叔 起碼都叫做在曼聯做教練幾年 學到少少野
朗尼 唔介意可以返來曼聯教u18 21
朗隊就算啦
Mark garbage 屌曼聯點解會比啲炒坦流言係FA cup final 前係咁飛
無依啲傳聞 佢邊有花生炒起刷流量
烈焰獸(啜啜)
唔好睇咁多呢條垃圾
JUST IN:

Jadon Sancho to Borussia Dortmund on a permanent transfer is UNLIKELY to materialise as things stand. Manchester United can not and do not want to take a big loss on the player. #MUFC [@kicker via @bvbnewsblog]
https://x.com/mufcMPB/status/1793549007962374552?t=1pyWcjiOeMqRS_ZkcjcAyQ&s=19
呢個時間講呢啲係咪又想暗示啲咩
No.1 真曼
拉輸福凸
佳哥決賽出唔到
雖然正選好大機會係短馬華記
快躝 plz
United’s 2023/24 award winners 👏🔥

Sir Matt Busby Player of the Year: Bruno Fernandes 🏆
Players’ Player of the Year: Diogo Dalot ⭐️
Goal of the Season: Alejandro Garnacho 🚀

三個偶像都一樣
咁佢教白蟻嗰陣又真係幾好 迪些比嘅成功某程度上都係佢打好左個根底 只係教大會同教呢啲中型班真係兩個世界
教咗半季車老咗10年 下次可以去擺壽酒
白個系統好好,賣晒主力,新秀都有貨賣,今季多傷影響左,之前費格遜吹成億,今季見底。
Dr. Rashford mbe
求其係中下游都執到件
邊個係黑氣石
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞