[溫布萊黑氣石強勢復出] 曼聯終極FF暨轉會吹水區 [2725]

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
所謂sob比人撚但so半場開哂風筒 班友識反cup
p仔講過sob係更衣室好惡
蘇狗時期最廢就係破密集
仲有醫唔好班球員
去拜仁啦大機會
轉狗 猛狗 福狗 馬拉狗打包去坦狗新球會thanks
占話事連邊個漏風就炒,連d基層員工都管唔掂啦,仲旨意佢幫手鎮住球員?
其實沙地聯節奏好撚快 兩三球就扯到個波去禁區邊

對朗哥黎講應該幾攰唔係講笑琴晚睇左成場快上快落 d人55波去到盡 上半場爭頂一次一定有個比人撞到訓地碌番10秒8秒
啲進攻企定定唔走位 睇下普巴般奴有冇神來之筆
即係都係賭個未來
有幾多係柒完第二季 就係一路柒落去到無底深淵
點會係靠佢兩個穩更衣室
就算依家都係般去做橋梁 華佬做大佬
完全睇唔明呢啲係乜嘢操作
Ineos啲手法同格狗冇分別
老闆想打番傳控 坦蛇要打transition
大家都唔岩channel 果斷斬纜分手
有公司佬啦
有啲傻仔以為sob 喺鏡頭面前鳩下鳩下笑笑口
以為佢真係有鳩啲球員亂黎
車死條撚樣啦
出返去啦弱智仔
真 大家要無痛重建 又話成績差唔緊要但要睇到有progress
屌你老味 咁多injury cases
唔好同我講傷患隊隊波都有 有冇波傷到 成25個defensive combination 要場個防中踢cb
然後就屌係佢train得太勁搞到傷哂
“高普2016年利物浦近月頻頻有球員受傷,該隊名宿兼前領隊桑拿士就認為,球員身體仍未調節適應主帥高洛普所要求的高壓式踢法,是導致傷患頻頻的主因。”
咁講真 平時上到場又屌班友跑動唔夠 一train就傷 高普上仼都好多傷兵
的確 今季成績差唔可以全部瀨傷患 但的確係一個重大影響因素
但凡係full team嗰幾場都叫有啲睇頭吖
上季直程攞埋米奇盃 (要知道曼已經6年冇贏過仼何錦標) 依家2年入3個final
覺得佢值得多一季時間
拜狗唔想畀20m 而家坦狗免費available 分分鐘u turn
問題就係派飯係球會力推做icon咁多年果件
要睇管理層肯唔肯即時斬攬推另一個做新icon
因為有你呢d柒頭賤種
即刻毀約啦
真係搵英冠佬咩?
咁不如阿特果個
但好撚老
未簽約仲有變數既
有坦一定搵坦
坦同拜仁關係幾好
連登仔反社會人格係咁
你話A佢地就話B, 你話要B佢地又要返A
今次炒坦就試到班友乜都屌一餐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞