以後唔撚再搭HK Express,依間公司你快撚啲執柒咗佢

330 回覆
194 Like 1039 Dislike
唔係話比唔起,昵句好撚7
轉機不嬲都平D 睇你D時間值唔值錢啦
但我係 facebook 見啲人話好爽
快左好多
之前睇D人話要搶要霸行李架
都驚會無位放
不過依家應該唔使擔心呢個問題
講到未咪又係睇價錢
呢堆service最多咪值20蚊
樓豬#6就敗走左
又加多少少
就嚟double 點樣少少
你搭過GBA就真係唔會屌.....
用樓主例子
GBA 去程一定排到仆街, 因為佢幾班機都係差不多時間飛, 不過我見佢有3-4地勤會分流,回程排15分鐘左右

機就有水有叉電, 你詬737好危險咁冇野好講

SERVICE 我之前有個POST 都講過GBA 真係主動D, 不過佢個網站真係垃圾, ONLINE CHECKING LOAD 到懷疑人生, 我搞6個人CHECIN 搞左30分鐘

如果依家行李要加錢, 計完冇著數之下, 大家都係屎我會搭GBA
來回機票5000
gba差電係usb?
有幾快
試過國泰有都係舊款
差完成程先加得10%
仲要冇用手機咁滯
唔知幾快. 我飛TOKYO, IPAD全程差住睇NETFLIX, 落機都係100%
你擺明真係窮 比唔起先搭啵 仲要西客 建議唔好搭佢母公司國泰 唔係好想有機會同你同機
明明自己柒咗都要賴個網閪
比錢之前實有明細睇,自己唔睇真啲就比錢怪得邊個

根本係樓主想搏大霧
搏唔到就發爛渣
突出咗個架「少少」都要比你過,咁限size嚟做咩
比你係人情唔比係道理
收爹喇傻閪小學雞
佢個online check in payment gateway 係長期壞,試過唔同時間,用唔同銀行卡都係過唔到,最後會整到你成個online check in hold住咗,一係打上cs hotline 講番個信用卡號碼比佢找數,一係要現場比,垃圾到仆街
寧願執正先好
爭行李架情況會有改善
即係去程係運客幫補下
唔怪得可以咁平
成篇野都係描述緊一個乞衣自己柒咗唔止一次仲要覺得自己無問題
個個都寬少少做對比想唔洗錢,最後會個個都free 行李錢
貪平唔認嗰下柒
樓主呢d on9仔無乜事都係唔好離境影衰香港人
未撘過UO 但黎緊去PUS 得佢有直航所以高買左
想問如果張機票係改制之前買
Rimowa Essential Cabin 可唔可以handcarry 到上機
未撘過UO 但黎緊去PUS 得佢有直航所以買左
想問如果張機票係改制之前買
Rimowa Essential Cabin 可唔可以handcarry 到上機
過咗,上唔到
要買再細一格
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞