火影三十大角色實力排名

289 回覆
12 Like 530 Dislike
你做得好好 自來也30 鼬29
呢個咁出色既排名 令到我唔洗再浪費時間睇落去
如果用影分身手裡劍之術 十尾死撚左啦
火影第一引戰話題:鼬VS自來也

其實起碼要長期穩定控制既須佐完全體先可以穩贏到自來也
自來也都打開長期戰,亦有好多方法可以擋/避到須佐既攻擊
通靈術肉盾,成熟既土遁等等

以鼬在生時既體力同查克拉黎講
要贏只可以響自來也未開到仙人模式之前,先有機會
自來也唔係比佩恩偷襲冇左隻手連佩恩都有機會打得過啦 團藏
你拎哂所有六道同先代影排係自來也前面我都可以當ok

仆街拎堆蛋散出黎屌原來你真係on9唔係扮

拎咁撚多形態堆埋一舊做乜鳩,直接拎個個角色既最強狀態黎排就算鳩數啦

你咁排法鳴佐柱班大筒木已經霸左十鳩幾個位,得啖笑
自來也係查克拉量大同識嘅忍術多元,加埋仙術更加實力更加上一層樓;鼬勝就勝在須佐,十拳劍,戰鬥智商極高,但查克拉量比起自來也絕對係一個弱點
樓豬呢個排名伏撚到仆街
睇完得啖笑
出第6未 睇留言笑撚到仆街
6呢
天道又難D
其他5隻應該可以
但明明有機會贏
贏變打和
咁三代 公式書個分仲低過蠍點解上到榜
蠍用三代風影計多佢1.2分已經高分過你堆蛋散
如果你由第一開始先應該無咁多人屌 反正都係將劇情愈後既放出黎
樓主想學海狐狸
No2. 九尾化向日葵

細細個就一指KO九尾+鳴門
復活後九尾直接係向日葵身上重生
仲俾九尾形容卓羅親和度歷代最強
白眼+漩渦一族+人柱力
基本上係第二個輝夜

No1. 年青版博人

離村一年後盡得佐助所有真傳
仲學埋飛雷神 紫電 自創螺旋丸渦彥
耍幾下刀法就殺埋十尾分身
輕鬆避開川木嘅大黑天
口遁能力超越父親鳴門
幾句說話就將仇人蛇仔變友方
如果可以控制埋楔唔暴走
成個忍界就已經無人夠佢打

生前三代同後期戰力漲咗嘅四戰穢土三代唔會一樣 就好似第一部穢土一二代同後面差咁遠一樣 即使話第一部穢土無咁完美 佢哋兩個時期都係肉眼可見差距幾千倍 單純係戰力水平漲咗
仲有穢土無查克拉限制問題 似乎都唔會攰
引戰狗已成功
Agree見大家鍾意邊個贏邊個嘅標準 嚟緊出新Po輝夜開始
但佢真心係影級最廢
明明有一堆外掛 有足夠嘅風遁高級技能

仲養住成個根 再加一堆大蛇丸改造
都係殺唔到三代 殺唔到佐助

佐助仲要輪完大米未復原

呢條垃圾真係一手好牌 唔識玩

佐助好快就明白伊邪無敵時間
而技術已達影級 仲要智取
廿條命都唔夠團藏賠俾族人

俾手裡劍殺我反而覺得好貼地 忍者本應如此

再者岸本根本想虐德川家康
先設計呢個角色揹晒所有黑鑊
廢都正常
最終俾千鳥銳槍刺穿
對應返真田幸村用嘅大千鳥槍

就算講佢要留手打帶土
都係佢技術性大敗俾帶傷未大成嘅佐助
全身寫輪眼會中幻術 迪達拉輸俾鼬之後苦練都唔會再中一般嘅幻術

再者別天神俾賤種青發覺
外人用CD又長 真係柒到無朋友
自來也30...鼬29... 然後黎個三代28.... 已經開始唔想睇飛post... 點知飛飛下見到團藏都25... 真係留埋個言就成個唔駛睇
伊邪那美 伊邪那歧 都合共只能用兩次 用完就盲喎
留名睇止水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞