火影三十大角色實力排名

289 回覆
12 Like 530 Dislike
1.大筒木一樂

咪膠。佢識屍鬼封盡點會排得23….佢唔係比劇情殺既話。大玉螺旋丸就係水門研發….再加上佢死左都可以練成九喇嘛。樓主呢個排名0分
E個階段係永恆萬花筒
第一位會唔會係陳國邦(李斯)?
8. 六道帶土

六道同非六道有個好大嘅差距
一嚟六道對實力有質嘅提升 二嚟求道玉基本上化解全部忍術 無仙術查克拉同勁嘅體術都無用

我哋睇鳴佐好似簡單打敗六道帶土 實際上真係天機地利人和 加上帶土本身被鳴人嘴遁動搖先輸
鳴人佐助個時咁勁連帶土呢個六道入門級都險勝 更唔好講一般人
如果連一樂老闆都無,呢個post簡直係無討論價值
應該唔係控制 只係純粹令佢失控
永恆萬花筒唔係官方名 正確翻譯係永恆/永遠的「萬花筒寫輪眼」 唔係「永恆的萬花筒寫輪眼」
鳩估 第一位係桐人
留名睇水門打上係咩
咁排水門後面既原因係?
on9 佢仲勁過老豆在生同埋面具帶土?
7. 六道斑/羽村

講羽村先 六道仙人細佬 老實講唔知實力無戰績 但可以同六道仙人一齊打輝夜幾個月 唔會差太遠

六道斑 眾多火影迷有大誤解 覺得佢最強
但大家放低固有成見 諗下佐助同鳴人六道化返嚟打佢 佢有冇傷害到過鳴佐一次?完全無 事實上反之佢一直被打
單輪迴眼六道斑 鳴人返生去搵佢
一拳打斑到神樹

一招熔遁螺旋手裏劍 打到斑懷疑人生

吸收神樹變不死身 佐助都返嚟
輪墓變無用
鳴佐天手力再次打到佢懵咗

斑飛去卡卡西搶眼
明明行先 就比佐助追上 重要被斬反應唔到

變雙輪迴眼 依然無對鳴佐打出實際傷害 反而急住隕石轉移鳴佐注意 自己去開無限月讀
要知道呢個係同一個 面對八門凱夜凱會特登接招嘅斑

可能雙輪迴眼打得 但無實績 而且鳴佐都係啱啱六道化 仲會變強
仙鳴能力全面 有感知有大招有體術等 四代係靠飛雷神同超人反應能力突出 本身無大招 只可以個人單打
完全接受唔到博人傳嗰作者寫死咗九尾
我嘅童年回憶
呢個位係show 佢識晒5遁教授喎 連五遁相剋都唔用
直接同屬性咁接
許志安 韓紅
你擺明唔識

作者就係想表達三代實力同十尾不相伯仲
咁佢表達好失敗
1. 夢乃

鼬神起碼頭10,已經唔洗再睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞