火影三十大角色實力排名

289 回覆
12 Like 530 Dislike
仙鳴一條友打撚晒六隻佩恩竟然仲排得低過佢
屌你老母
屌你老味團藏哩條廢老勁過自來也同鼬
只論對戰的確水門勝
係嘅話唔洗比人打斷手啦
仙鳴仙人模式短 輸咗變九尾消耗戰唔係仙人模式
快小小唔該
人地係忍者博士🤭
19. 九尾查克拉模式鳴人

呢度單指未同九尾合作但有金身嘅鳴人 即係未有高達係斗蓬
鳴人內心世界成功搶走九尾整克拉 黃金色嘅佢嘅查克拉喺質同量上都有極大提升
可以閃過四代雷影嘅攻擊 速度好比水門
事實上水門當年係用時空間忍術飛雷神閃避後生嘅雷影 而鳴人係移動速度閃避比當年更強嘅雷影 更令人佩服

呢個時期嘅鳴人 可以幾個影分身同樣開九尾查克拉模式 去唔同戰場
而且影分身自己都可以再做成百上千個普通鳴人用出大型螺旋丸 抵消斑嘅木遁·樹界降誕
可以用好多查克拉手延伸助戰 用出小型螺旋手裏劍
但對於輪迴眼帶土控制嘅人柱力尾獸無力
18. 穢土鼬

其他人穢土化實力多少唔及生前 惟有鼬解決咗重病同查克拉不足問題
基本上同開永遠嘅萬花筒無分別
加上岸本偏心比佢嘅兩大op須佐武器 無高達or外掛中嘅外掛係打唔過佢的

由其係八尺鏡 有所有性質變化 基本上係弱化版求道玉 唔屬於火影中期嘅產物
所以真係唔怪得人話岸本偏心鼬

有一點要提就係伊邪那美唔係無敵
一係實施過程十分複雜可以好危險 敵人強得滯可能施術前就死咗 二係只對迷失自我嘅人有用
不敗 唔等於一定會打贏ga wor 只係想話佢想走 對手一定殺佢唔死

要講ge話 佢一直缺乏招大技打怪獸
加油樓主,哈同意但想繼續睇
lm等睇top10 肯定鳩到傻
17. 仙人兜

應該唔少人會唔認同
事實上四戰嘅兜集大蛇丸所有研究成果於身 達到完美仙人模式
有五位音忍嘅能力
多由也嘅幻術即使對當時嘅穢土鼬同佐助都有效

仙法·無機轉生賦予無機物生命加以控制 劇情中兜用嚟改變地形
佐助同鼬兄弟聯手都打唔贏 如果佢哋任何一個自己打肯定輸 佢可以話係真真正正無外掛嘅忍界頂點

再講一次 伊邪那美係十分有針對性嘅術 唔係個個人用得
施術過程複雜 得鼬一個無佐助係贏唔到
多謝支持
Top 10應該爭議細啲
Top1 3代火影
應該有拉麵老闆
守木葉邨門口果兩個撚樣
16. 穢土長門

打金身鳴人 killer bee 同穢土鼬依然可以讓佢哋命危 當時如果唔係自身無戰鬥意識 係有可能讓其中一個人重傷甚至死
要重申 穢土鼬 killer bee 金身鳴人合作 長門無自我意志 三個人先獲勝
淨係計正傳無效忍術既大筒木家族都超過4個人

六道仙人 , 老母 , 班 , 帶土

半個 嗚佐佩因

之後博人傳又一堆
15. 穢土水門

穢土水門基本上等同之後九尾化嘅鳴人
但一係佢自身無鳴人咁大查克拉量 好多人忘記嘅係鳴人早期嘅巨量查克拉唔係來自九尾 係自己就用到上千個影分身
其次水門唔係特制穢土身 自身實力會比生前低啲 仙人模式維持得唔算耐
不過可以開高達 可以射尾獸丸 呢個排名可能都有少少低估佢
要比達同樣屬性 都係3代蠃呀
唔洗去到克屬
頭三十有廢老

結論樓主為弱智人士並於匡智筷子工場任職多年
暫時未有班 我睇佢top10可能有3個都係班
普通班 穢土班 六道斑
當年用寫輪眼控制九尾好似都係佢
收收皮啦
8門需要燃燒生命力,之所以有燃燒汗液同血液嘅紅色蒸氣,要穢土副死屍點開。

佐助已經表演左一次點破C4佬,逆向通靈同雷遁已經輕取。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞