火影三十大角色實力排名

289 回覆
12 Like 530 Dislike
純粹未聽過 個譯名 確認下啫
咁係因為你地只係做免費仔姐
唔洗咁驚訝有其他譯名wo 衰啲講 tvb都用番依個港譯
想睇樓主9up 大蛇丸
但唔想碌曬
究竟有冇出現過
樓豬好似會計埋智力
大蛇丸憑研究去搵忍術真理
想知會唔會30名都入唔到
係佢手上就計佢戰力啦

九尾咪又計落鳴人到
Cls 咁都有得拎道德高地 拎優越感

睇到呢段已經黑人問號

一般正常忍者嘅頂點 唔同範疇嘅忍術都有
仙人模式亦係一般忍者接觸唔到嘅領域

咁究竟自來也係咪一般忍者?
吓 陳述事實都叫拎優越感?
咁你係咪免費仔 咁當年tvb係咪都有用港譯?
我叫你唔洗驚訝炸wo 咁都傷害到你心靈?
第三代火影連大蛇丸都搞唔掂 賠咗條命先至封印咗大蛇丸對手 鼬放咗半個太平洋俾佢細佬 得返半條人命 眼都盲咁滯 一招就收左大蛇丸皮 咁樣都可以低第三代火影一名 仲要未計大蛇丸過咗咁多年實力有上升 走一條蛇仔都復活 已經唔使睇啦
如無意外 樓主應該係弱智嘅
樓主你不如排小櫻第一啦
覺比團藏玩爛 明明講到神技用一次要盲 但比團藏用咁多次只為試招 佐助扔幾個手裡劍又一隻盲 受身乜都無晒 覺真係必要時用一次起碼要贏8成 想像唔到真係一個宇志波人出一次會點 不過都係劇情需要
自來也30鼬29 此post已完
最後係邊幾個頭5 想睇下有幾鳩
角都

你知咩叫陳述事實㗎呵?有主觀感情意見、批判就唔只陳述事實啦(不過都估你又繼續死兜話果啲全部淨係事實

仲有邊度覺得我驚訝?confirm就叫驚訝?即係你去老麥落單個收銀同你對單又係驚訝?做收銀一日驚訝咁多次 真係慘

癲到連自己做緊乜都未知覆埋今次真係仁至義盡,bye
1. 忍術博士 最強火影
2. 一樂
第三名 不關我事
痴撚線,第一個30名就自來也本身都O左嘴,再睇到29名係鼬心諗做乜鳩...
你仲話自己認真睇埋咩公式書同小說先排,自來也仙人模式唔會弱過佩因,係雙方情報差異上佩因先偷雞贏到自來也
一身bug集於一身既鼬,打佐助已經時殘血狀態仲有閒餘放水同打埋大蛇丸,比你一句重病在身帶過排得仲低過佐助,鼬比你上滿defudd排到29,八門凱用得果幾分鐘你又識得排到咁高,你知唔知道你點解比人屌
其實呢d排名一直有爭議,唔係話主唔主觀但有一定邏輯在,好明顯你d擺法邏輯上係站唔住腳
25.團藏同鼬打嘅話10分鐘無敵時間都係中緊幻術
高質😂
小南呢
樓豬係忍術博士fans
樓主條智障仔諗撚好未
未出完就訓 屌你老母
我屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞