火影三十大角色實力排名

289 回覆
12 Like 530 Dislike
14. Killer bee

本體嘅實力其實比較一般
刀術 體術 肯定唔差有影級 但即使有尾獸衣都睇唔出強幾多
真正令佢排到咁高依然係完全尾獸化
尾獸八卷𣊬間打敗六個人柱力

仲有威力大嘅尾獸玉

斷尾逃生嘅生存能力
可惜在於尾獸化係本體 唔係鳴人咁 防禦力似乎唔及攻擊力
三十大角色但大部份都重覆

死左運一個 未死又第二個角色?全盛時期又第三個角色?勁on9

輝夜每大一歲計一個 頭一百名都係佢
咁究竟你依個係咩實力排名顏值實力定嘴炮實力,既然你連對戰實力都唔計。
Top 1 - 一樂拉麵老闆
13. 萬花筒佐助(四戰)

呢度講打六道帶土時期嘅佐助
基本上能力已經完善 加具土命讓天照再次變得致命 理論上嚟講同生前嘅斑力量相近 不過經驗同查克拉量依然有所不足
佢其實有乜勁?
天照?岩岩出現咪覺得勁
之後不停比人人破
須佐? 個個寫輪眼都開到
仲有無?
仆街,我諗住佢頭5

有時克制關係 時機 準備 對戰變機太多
再簡單啲小櫻連六道斑求道玉棒都tank到 又打到輝夜 唔代表佢六道之下十名之內
12. 輪迴眼帶土

帶土自身實力就強 用神威連八尾同九尾攻擊都無事 瞳力原本就高 加上輪迴眼又再提升

火遁同穢土斑嘅威力相同 橫跨成個戰場

(火遁仲長過十尾)

體術配合神威打鳴人卡卡西同凱都無難度
更唔好提佢可以控制六大人柱力尾獸
仲有佩恩六道嘅能力係輪迴眼嘅基本能力 所有輪迴眼用家都有 所以佢都用到

帶土同卡卡西打係讓佢破壞自己心臟中比斑埋下嘅符咒
想睇下頭十係咩
22同時期直接打贏21,你排佢高一級
12. 生前斑/初代

無咩好講 兩大外掛古董
真正開始咗火影戰鬥毀天滅地傳統嘅人物
生前嘅斑實際上係稍弱於柱間 始終查克拉量同本人抗打能力唔及
仙鳴贏唔到 靠爆九尾消耗戰
呢個係11
月讀
伊邪那美
伊邪那歧
八咫鏡
十拳劍
仲有極高戰鬥智商
自來也咁都30
10. 凱

凱可以排呢度真係靠八門 六七門嘅佢絕對唔弱
但只有八門可以對六道級人物造成傷害
而且八門時嘅佢其實夕象都無法對六道斑造成重傷 惟有夜凱打到斑出事
可惜斑有超強治癒力 令到凱開八門意義唔大

不過凱經常性被高估至六道級別
實際上佢嘅上限真係到六道斑 未到結局鳴佐 更加未到輝夜
自來也30就知樓主係on9
呢個第一啦
0資訊下做低3 個佩恩先得30
外掛條毛 自來也招聲音幻術輕鬆破須佐啦
8. 十尾

真正嘅尾獸災難 其他尾獸野生時低智容易中招 惟有十尾可以隨便揮下手無咗成條村
仲有唔同階段
慘 呢個係9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞