火影三十大角色實力排名

289 回覆
12 Like 530 Dislike
引完戰就唔玩
tvb用迪達拉
可摸耳解釋下點解個個穢土出嚟都係全盛時期得佢一個係廢老? 而且穢土正常出嚟唔應該有體力問題 關咩佢7唔70歲事
佢50都唔入啦 求其一個曉/影 都屌打佢
佢都唔係戰鬥班
純粹係岸本醒起要幫廢老威返下
用相同遁屬性對抗等於佢有同神樹同等力量嘅五遁
如果用屬性相勊,咁佢就唔使用咁大力量嘅遁術對抗,咁樣就唔顯得佢五遁皆精嘅實力
可唔可以寫埋落去
其實我有睇
都明白低排名一定打輸高排名
覺得你都有理據
鼬一定唔夠佐助打 鼬得普通萬花輪 佐助有永恆萬花輪 淨係須佐都差勁多

卡卡西 佐助 班部高達又大部又識飛 鼬嗰隻都唔係完全體 細好多

所以C4佬要係穢土先勁 我無限血無限魔 只要你係在生嘅人 都一定會有MP用完嘅一日 除非直接封印
雖然排得好撚on9
但唔該出埋啦
帶土咪正確用用
咁走佬勁都係戰力嘅一種黎嘅 我諗
首先基本上無人追到佢已經係一個好大優勢
佢貼個印落你到 再閃返屋企瞓覺 你返緊屋企個陣佢無啦啦興起閃返返黎螺絲丸你都應該無得避
人類天花板得29 就係太勁先唔比佢去主戰場
Itachi排29我真係屌你都廢鳩事
團藏個傻鳩
大招當細招用
咁屈機都可以玩到輸
頭十啦
top5又誇咗
佢大戰個陣咪飛撚曬啲標出去係咁閃係咁螺旋丸囉 螺旋丸又唔駛用太多魔 點會只可以單打啊
話時話想睇番粵語版全部720集 上網都搵唔到 有冇人有
睇下郁樓主鳩排都好過癮
ON9
應該係冇辦法自圓其說
與其排到第1
不如唔玩
而家冇左1-5都叫有得駁下嘴
埋埋個尾啦
佢已經放棄左 連駁嘴都廢事
應該仲差1-6 不過佢唔講 都估到有邊幾個
只係唔知佢會排成點
見你唔算太搶口 唔屌你 首先你睇睇自己話咩
冇睇公式書 小說 想知咩內容反映出自來也30 鼬29 仲要團藏高過佢地???
標題實力排名 高過又唔等於贏 根據整體實力又同一個人唔同時期 即係點?
印象分就梗既 定係你有咩獨特見解 自來也鼬係團藏之下 戰鬥智商 能力 ? 自由也 仙人模式/通靈術 鼬萬花筒寫輪眼 高達 兩件神器 仲有止水一隻別天神既眼 都唔同你計伊邪那美 冇都吊打啦
新 火影三十大角色實力排名
https://lih.kg/3700933
一係呢個排名唔係對戰排 例如鼬同自來也 自來也平均忍術威力強 鼬上限高啲 對戰邊個贏大家見招拆招咁多年仲吵緊 真實戰鬥咁多變數你點排
二來自來也忍術到盡都係平凡人 鼬在生時須佐開唔過十分鐘
團藏唔係十條命 係十分鐘無敵 你月讀佢殺佢幾次都無用 加佢忍術唔弱 無十分鐘須佐係好危險
實力標準 例如在生嘅四代好勁 可以秒人 清大軍 但無大殺傷力招 遇到高防嘅敵人點搞?我好肯定佢夠醒解決 但最終係有極限

出咗新Po 照你哋標準 有興趣可以睇睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞