[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1556)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
頂多同事關係
哇 咁大件事得唔得架
https://x.com/mmiirong/status/1792030333757739455

白色衫就情侶裝 咁佢哋可能同領隊3p
guma自己講過對熊貓無乜
作為LCK fans我就無論最後係T1 GEN定HLE DK KT打L支L
我都肯定撐LCK隊
其實都係睇陣容同版本
22msi打rng個陣t1都贏過bin隻camille
無記錯個陣好似係玩gnar打camille 下路係jinx tahm
如果係大核AD版本 camille比較難發揮
呢啲前中期AD camille比較易發揮
22wc kingen都係咁踢死T1
呢個版本要打camille我覺得最少要有波比/玩senna tahm仲要夾啱陣容先有一戰之力
陪K精子掛 做人做到成隻狗咁真係可憐
冇問題呀 每個人想法唔同
褲鞋都一樣,同埋Guma之前做訪問有話過對熊貓無太大興趣
可能真係輸左要出黎營業掛
你自己睇返個波團t1其實鳩打都差啲贏
oner只要交左閃唔比elk復活 zeus同oner都唔洗死
blg根本贏唔到團
點睇得出最差
佢地好多生活照同活動都一齊
佢地係公司d live, keria 成日走去搵Guma
勁老個場又勁錫身,最尾個場團 又一野跳上去比人捉死
神又係佢鬼又係佢

Msi隊服嚟
關係最 唔好 一定係 勁老同其他人
大家真係當佢大大哥
佢好似之後有講返想去睇 反而ZEUS係咪贏咗HLE即刻話係咪可以睇熊貓點知冇睇
姑媽同佢都OK既 其他人feel到距離感
今日又可以大叫禾捫斯關磚
其實冇人care啲T1 fans係咪撐GEN
我又唔會好似某啲T1 fans世界賽支持完BLG打贏GEN,之後叫人一齊支持T1
兩邊都唔撐就唔緊要
但想撐BL支嘅肯定係賤種
如果你真係唔care 唔會日日提囉
試諗下 為咗唔想GEN贏
走去撐隊琴日有隻rubbish bin舉3:0你哋嘅支那隊
到底有幾賤
我有叫人撐GEN?多/少個人撐有啲咩影響
廢老唔識表達同唔識社交而且年齡大太多
但呢隊T1應該已經係佢相處得最好, 廢老同其他4個係公司d片有時都幾搞笑
佢哋驚廢老地位受到威脅驚到瀨屎
人哋一冠都冇就想瘋狂打壓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞