[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1556)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
廢老都好明顯同S7,8啲隊友最frd ZOGK咪係細佬
輸左放假揀留係度觀下光或拿拿聲返屋企唧
分分鐘尋晚臨時買唔到咁多張business要分開走
Guma果件係T1 MSI tee,manager姐姐就著sponsor,K著私服
機場果幾個都係著goods 或sponsor,kkoma 同guma 著唔同色MSI tee,咁計的話佢哋都著緊情侶裝啦
其實真係有咁多隊fans咩
唔係多數都係支持player先支持個隊咩
咁唔少人都唔只剩係支持1個player
算啦 一陣D人又話你引戰
btw咁急急腳走佬其實係咪唔太鍾意留係支那
係咪可以諗唔大可能去LPL
諗起一陣睇BLG畀人雙殺再睇鏝輸波失冠就興奮
我覺得主要係玩唔埋同埋佢地位太高 不過佢個人都冇咩架子 可以講平語 平時又成個細路咁 認真覺得佢地幾個除咗ZEUS 廢老先係最細路嗰個不過廢老同WOLF佢地自然好多
支那除咗食海底撈之外有咩好觀光 依兩個禮拜都食飽啦
BLG今次應該唔會同你癲BAN 中路
應該針對下路JG黎BAN
最想睇串咀Bin收皮
+1
算吧啦,曼城攞冠軍穩陣個定期
體感廢老關係 GZKO
+1
GEN會唔會放Camille俾Kiin攞Poppy counter
牙老個 hall of fame skin 下兩星期就出
佢一人手揸五個 skins 都仲要覺得牙老會跌落神枱
開開心心陪埋佢依兩年就算啦
唔通佢退休就冇 worlds 咩
Blg 真係勁左好多
上路黎講好似真係無人夠bin 打
諗起以前kiin啱啱上lck
用jax打贏smeb camille
頭先睇到Z msi 賽後訪問又話自己對熊貓無興趣
BTW 根據姑媽尋日既訪問 DDos 問題係未解決
前兩個 PO 見到有人話 fix 左
唔該講野 po 番 source

https://twitter.com/jadetokky/status/1792038368081264833
個個打團勁老打巴龍先係鬼喎
覺得佢地應該係諗住札克打野住中,安妮無位移
最憎啲人講咩Faker接班人 Faker自己都冇話唔打,班fans已經幫佢諗定咩接班人
點會係fans諗 fans心中佢一定係世一中
好撚過上年撐雜交JD支先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞