[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1556)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
老實講係有少少驚佢pick fiora然後int
可能真係冇信心掛
你把嘴勁毒

呢張?
第一張掂
已經對T1冇期望 場game3嬲到而家 如果你領先二比零你咁玩都由你 屌你老母一比一喺度試嘢
我認石頭人係功能單一左d
我咪話左結合選手狀態同實際發生左既戰況
同埋pick得牙膏同nid 你都預個game plan係中前期就可以做事提速snow ball
end到game
我都係事後諸葛咁講 你明唔明
Ching點解P得咁好
不過send上連登壓縮咗就冇咁清
Game 1勁可惜
咪玩啦
石頭人打安妮,你線都對唔到
你以為打魚咩
samsung新ai功能
係圖片入面圈走想del既野
佢可以自動ai gen野出嚟補位
俾你贏到都唔覺得今日打得贏GenG
希望聽日漿豬加油
重鑄lck msi榮光 我輩義不容辭
想Kiin Chovy證明到自己
想Canyon攞返當年嘅msi champ
想換手機了
s23 s24都有得用
買部s23u 最平6 7千就搞掂

iphone話2年後都有呢個“新”功能
講事實啫 唔覺得佢哋攞到任何冠軍之前會再笑

冇期望係好正常 因為今年冇可能再攞任何冠軍 夏季賽繼續做GenG 私家雞 如果大飛做手術嘅話分分鐘就要爭三四號種子 世界賽更加唔使諗
Thanks Ching
佢地時不時會咁樣, 會突然有局bp好抽象, 之後輸完又玩返啲正常野
果場19野
構圖本身好
但唔撚熟
玩得好柒
真係嬲撚到仆街 小K又玩到戇鳩鳩咁 faker都係快啲去做手術啦 講真世界賽真係最緊要 我寧願好似上年咁休息幾個禮拜算
然後季後賽都入唔到
講真,佢最後攞到世界賽名額就夠 其他求其啦
最大問題係JG PICK VEIGO啦,黑鬼還好啦
Fiora 要打得爆對面先得,而且岩岩先NERF左唔係真係咁好打

黑鬼有優勢,5LV 打6LV 但ONER無諗過DIVE 或者GANK
總之IN GAME入面,FAKER唔帶風向
ONER就永遠變做大O老師 刷刷刷刷刷
比佢拎趙信都或者佢有意識自己要做事先得,但"野核"佢就真係刷
GAME 5其實就係要中野/輔推動風向加速遊戲先有得玩,點知

CANYON個場打爆BLG下路都係XUN 食左佢紅,CANYON 食番藍方紅區順手DIVE 爆下路 XUN又唔COVER先有得嬴

不過呢D都係老問題啦,可能真係23WORLDS 比左錯覺大家 或者 今個MSI真係受之前DDOS無時間練野既影響 得太大啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞