[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1556)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
乜真係咁怕geng咩
我指DDOS個問題係平時想練都練唔到 就算想練都係打低rank人士 佢哋今年MSI失誤多到離晒大譜 先唔講faker 成日做埋曬啲超低級錯誤 連其他人都會做埋曬啲失常舉動 你好難想像呢一隊真係上年世界冠軍 佢哋贏到嘅場基本上都係靠個人實力去打返嚟
最後嗰句
次次打都輸打到有心魔
連登標準:無champ =柒
其實佢應該真係好攰 睇得出場上最想贏就係佢
輸撚咗四次你話怕唔怕 真係人都灰
舊年truck瘟登基靠團戰多過對線啦
同埋我覺得尋晚打到game 5係因為blg都粥
真心除咗bin之外blg其餘四件都keep住派膠
係truck瘟派得更誇咁解
琴日第五場好明顯輸on9er 送到痴咗線
今日final有無開場表演儀式?
5點準時開波?
上年冠軍唔係靠對線 係靠打團贏 S12 就真係靠對線 不過最後比原神智商屌打
Guma 本身個人同諗野最成熟, 而且記得Guma 有講過佢既目標係好似Faker 咁定超越Faker既成就, 睇既野唔同
k 唔止係爭勝心, 而係本身個人心態都唔夠強, 打弱隊/順風就打到k 博士, 一逆境就k 狗同心態會一路差落去
被HLE 虐已經證明晒, 用左幾場先pick up 返狀態
我估4:30就有啲戇鳩儀式 5:00正式開打
keria好似rank都冇排
但唐仔今年真係勁
係手握資源就可以carry嗰種勁

尋日TF卡蜜兒都夠打到T1有陰影
blg上次喪ban mid操肥都照carry
今次應該會針第個ban
希望kim條撚樣有招😅
睇佢目標係超越Bang就知呢條友起碼有鬥心 屌你K精子今年真係成個大明星咁 佢心態真係差撚到 黑帶壽司心態都好咗 呢條友仲係咁撚差
打得勁少之餘,仲要唔打support打其他路
佢好似比g2 poppy打沉之後就pick up 唔返我記得本身下路兩個都正正常常
講真你問d fans 都無人會覺得依家T1嬴到依家既Geng
果陣打到3-2 已經好surprise
應該都會ban Chovy掛
唔ban Chovy應該會輸得好慘
姑媽其實幾靚仔
難得有埋實力
今日bp肯定係針住三叔同下路嚟ban 今晚應該見唔到佢啲野核
琴日打五場基本上都唔係太關佢事 仲要有幾次柒到爆嘅開戰搞到爭啲輸 之前明明勁有自信開得勁靚今年打到超柒 我諗如果佢哋唔係堅持要五個打多一年 support位點都會有個候補
仲好幽默心態又好完美男人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞