[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1556)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
faker仲有隻毛筆佬
又唔拎黎玩
好嘔 寧願佢地正常PICK輸比賽好過鳩PICK而輸...
如果做手術都冇用,咁佢打完今年退役算啦

有冇依張嘅原圖?唔想有3rd place喺度
佢咁嘅狀態 攞兩隻底褲英都係平線咋
你駁能夠嘴未?
Oreo+冰拳已經兩下可以緩速
佢地無人撚得掂酒桶
有季俾多蘭隻酒桶炸到變傻仔
冰拳+oreo 有用過zac Q+ E 你都算高手
宙斯廢老都拎得出手啦,廢老隻酒桶勁濕鳩

呢張要唔要
其實組合黎講,zac唔算差啦
配到yasuo,而且jg唔係坦又冇cc
最大問題係中路個波
首先faker跳得唔好,都算,之後彈到兩隻,zeus竟然唔大
另外oner隻nidalee發揮一般
見氣氛咁緊張 咪攞佢出嚟搞下笑
Xun上年揀卡力斯撚到oner傻仔咁叫唔識?
自從比canyon教訓完 唔敢亂揀趙信都係因為咁
仲有揀fiora輸左無怨言?
輸左就唔係咁講
到時就係話點解唔揀黑鬼呢隻無敵英
點解要亮眼唔肯揀坦
老實講第4pick最好係揀波比
無論係flex比上定JG都得
T1最大嘅問題係臨時應對太差
未玩過嘅陣容一揀就玩到屎咁0配合
只有bp完美壓制對面先贏到
Blg只要係玩佢地熟悉嘅打法 有時玩個容錯率低嘅陣容人地照贏到
但t1係做唔到 第一場已經證明左
上poby算啦 唔忍心睇了
冇態都話有機會係暫時 手傷就只會愈黎愈差
唔太掂
老老實實faker今日都打到傻閪閪咁
我唔太認真講句
石頭人一撞 牙膏唔洗諗咁多直接接大
好過zac一堆技搞到牙膏諗黎諗去妹黎妹去唔開大
你仲要繼續包拗頸據理力爭
我只能夠講你岩曬
中路酒桶有出過
波比真係唔錯 可以攞嚟counter camile 咁可能bin 出黑鬼 Zeus 再counter pick 不過講呢啲冇用 佢哋咁嘅狀態都唔配贏
其實佢都唔係今日先咁撚廢 如果有得俾我轉第二隻英 我寧願佢去揀酒桶
公道講句
zac>>malphite
你打中,賴線能力都差幾皮
pre6 malphite垃圾黎,點幫到nidalee?
中後期傷害又係zac高d
多幾招擊飛,容錯率都高d啦
好掂
明顯啦 第一場納帝senna係最唔應該輸嘅free win都輸得
基本上係無腦陣容
只要等k狗開戰就必贏 哪怕佢唔開慢慢拖都係贏
唯一需要注意嘅係唔好比人單捉
但佢地偏偏走去20分鐘開巴龍
仲要打得柒比人4v5都打贏
雙射手完全比人分割開都算
下面3隻坦仲差唔多打贏咁
呢波巴龍團哪怕t1打到咁柒
如果oner交閃 基本上個波輸嘅會係blg
今年最後一笑

p咗圖你望下得唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞