[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1556)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
HLE 仲有錢咩 今年已經大出血 viper 又好撚貴
laure + jeesun
應該係拎完冠軍個人冇咩目標 變咗而家隨心打
Zeus Oner Guma
呢三件青訓唔似會想走
正常來講H L E應該係L C K入邊最有錢 問題係佢哋會唔會想再投資咁多錢囉
幾點開打的
唔係話上年拎完冠軍宙斯差啲走咩 好似係人工加到佢最低要求先留低
Zeus 上年似最想走 Oner 第二想走 反而我覺得大明星想留低 因為T1有曝光度同比高人工 雞蛋肯定想留 如果唔係點會俾人壓價
caedrel: Chovy is destined to win this one

咁撚有信心我已經腳震緊
5點 但係應該有其他儀式你預可能5:30
如果今年入到世界賽,應該會再投資掛
今年無成績嘅話 唔想走都會走啦
次次最有信心嗰時都輸 依個好似係不變嘅定律
佢而家人工應該係四個入邊最高 1500萬
搵選手pokerface就當出條新片
佢上場狀態好好
嗰時應該係T1叫你走
去L P L可以攞20M
spring final未打嗰陣我反而覺得有啲機壽司 黑帶 姑媽打dk同第二次打hle都有態,漿豬打dk hle就得操肥同網吧有態,其餘三件係咁troll

點知最後壽司畀網吧top gap,canyon瞓醒jg gap埋黑帶,漿豬bot final都穩咗
玩鞋佬潮文
K狗唔走t1無未來
今年spring理應佢地會比較易拎冠既都拎唔到(原班人馬續約),Msi仲要表現咁唔理想,睇下係咪咁好心態啦遲下
覺得delight會幾夾t1,又同oner frd底
始終佢最大問題係心態太容易爆炸 次次都要全隊幫佢打返起個心態 問題係MSI個賽程咁密邊有時間幫你做咁多
講真T1不嬲春季賽狀態好過M S I 好過夏季賽 世界賽狀態最好 咁都拎唔到冠軍就收皮了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞