[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1556)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
上年一穿四拎冠軍 我已經心滿意足
而家心態反而係睇得一場得一場
我覺得好risky 如果夠位Ban應該會ban埋佢
班算命佬話今年下半年成績仲衰過上半年 應該唔會有冠軍 連石油杯呢啲飛機杯都贏唔到
廢老最屈機係每次低潮完都bounce back...
仲有牙老係有睇醫生 有做手術
到底D misinformation 係邊黎
上年佢去打亞運個陣係已經好番 95%
有可能佢今年復發/惡化
但佢絕對係有去睇醫生 亦有好番好多

https://www.reddit.com/r/PedroPeepos/comments/186jp45/fakers_doctor_about_his_wrist_injury/
希望佢個skin咪撚咁貴,同埋唔使抽 真係唔想大出血
我已經唔記得咗仲有人講咩 on9 野
但其實 google 下真係唔難
賽程太密 手傷惡化 肯定係原因之一 但係個病應該係100%冇得完全康復 只有長時間休息先會好
撐JDG最多都係尺fans
點都好過世界賽撐BLG贏GEN嘅賤種
當你愛隊打到入決賽嗰陣
就算之前再冇期望依家都會有期望啦
不過blg尋晚除咗bin之外其他都石石地
Geng一陣輸一場俾blg當輸啦,完全睇唔到geng可以點輸
廢極都勁過一堆二三線中路
集氣漿支今日唔好手軟打柒臭寸垃圾桶
漿粉經過上年個個都 PTSD
幾點打?>
咁佢而家廢極都世界前五中路
今年兩個手軟嘅走咗,應該唔會再出事呀嘛 除非操肥決賽手軟 如果唔係都幾難輸
咁其實DDOS攻擊係成功定失敗
有無DDOS都係同上年一鳩樣成績 春季亞軍 MSI季軍
我老休息下隻手
MSI 太虐老
咩事今日咁客氣
除咗手問題之外,佢思想都要變吓啦 唔好玩乜都諗住開團 仲有夏季賽就咪撚再玩球女沙皇啦 練吓其他英啦
講事實啫,雖然日屌夜屌
poppy後期side lane對Camille都係輸到仆直
師兄 新黎 想問下
撐咩隊會係賤種
同埋點解會係賤種
驚比人屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞