有無人同我一樣對廢老有無止境嘅仇恨

202 回覆
579 Like 53 Dislike
祝你快D比車撞死呀 人頭水母
get a life 啦傻閪,日日用10 個鐘上連登幫cancer 講野
啲廢老最鍾意繼續扮睇唔到,然後叫講事實既人收聲,get a life
係叻洗乜走,走咗又要威
啲00後/10後日日屌閪隊草洗你擔心咩
諗起喺巴狗嘅阿拉豬閪比人屠緊就好爽
廢老:諗起啲黃屍畀長官強姦就好爽
大家都一樣,唔洗爭
最搞笑大把人係岩岩游水落黎好幾年後就1982
竟然無人發聲
個個失曬憶咁
最撚慘既係班收成期廢老會生班廢子孫e.g.培生
含撚住老豆條7出世
老豆會幫佢地做世界 支配住個社會 𢭃住佢地溝女

香港D女口講可以陪你捱 同你一齊貨樓
轉個手有條父幹有車有樓溝兩溝就俾人中出埋

有呢堆廢老係到 你錢銀女人上流咩都冇行
個分別就係yc 爭取嘅係普世價值,阿拉豬閪係純粹cancer
你同我定
今日老人福利大幅拖累政府
政府後知後覺30年
到你老果時咪咩都無
你既普世價值原來係歧視阿拉伯人
同廢老既普世價值係打擊暴徒咪差唔多
阿拉伯人係cancer, 黑衫係曱甴
大家都一樣,唔洗爭
人蠢真係無藥醫
面對唔到自己其實同廢老思維一樣?
只係對像唔同
你連伊斯蘭=邪教呢個事實都認唔清,講多都無謂。繼續拜你個阿拉豬閪啦
廢老:自由民主=騙局,啲後生又做人隻棋,講多無謂,拉晒佢哋

你咪同佢哋一樣無視穆斯林做過既慈善
總之回教=恐怖份子,黑衫=暴徒,美國佬=騙子,穆斯林=強姦犯,輕鬆
其他野我唔知,唔清楚,唔關我事

兩邊都仆街
所以支持以色列種族滅絕巴人
快手完咗件事去
唔好比你呢啲低收入一事無成柒頭日撚日煩住晒
怪就怪你自己遲岀世,做唔到施暴者,記得人哋點對你,你點對返人
到你老咗後生果班都會同你一樣諗法

民調係有,不過冇人大聲講/上街咁解
有認知嗰啲97前都移撚咗民
英國人一手湊大, 完全唔使諗政治
以前香港人真心幸福
唔只香港啦, 當年毛澤東都有好多美國大學生吹奏
你所指班人不知幾撚醒
Plan好哂子孫後代移民路徑

不過我就認為窮人仲抵死囉
冇分析能力 淨係識鳩生鳩養鳩等後代養老送終
嗰個年代揸架濕鳩貨櫃都搵幾萬
錢使唔晒仲可以包條二奶響大陸慢慢玩
要分析能力嚟托咩
呢班賤人一代要抄家問吊酷形嘔番晒啲錢出黎 入毒氣室洛地獄都唔夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞