有無人同我一樣對廢老有無止境嘅仇恨

202 回覆
579 Like 53 Dislike
睇下心理醫生啦⋯⋯
廢老:我地係玄門正宗英國人
正正相反
上一代就係因為無同理心
對自己行為無反省

但我有
係我嘅不作為欠咗下一代
10歲時,20歲就夠,20歲太老太on9
20歲時,30歲就夠,30歲太老太on9
30歲時,40歲就夠,40歲太老太on9
40歲時,50歲就夠,50歲太老太on9
........
好撚中二病
我打哂冷陣
好似講到香港人有機會自己話到事咁
製造
未就係你老豆老母教到你咁戇鳩字都唔識睇囉BB
你都弱智,話社會不公就淨係得共產主義一條路?
移民係唯一出路
唔好浪費人生喺香港
你只能活一次
去到今時今日維修翻新保養,可以令幢樓保持新淨。
你自己過去錦上路嗰度睇一轉你就知道有幾可惜
第二樣嘢,啟德機場嗰度嗰啲樓都未賣晒出去,嗰啲新樓都未賣出,又再起樓係唔係有病?
講緊堆70年市區舊樓,你仲唔更新層樓可以準備收皮

新樓多左=供應大左平左=住得大d,定係你嫌香港樓唔夠細
而家唔係討論緊以巴誰對誰錯喎師兄
唔好成個廢老咁得唔得
人哋明明講緊世代之爭
你就自己twist 咗個topic 講咩香港人全部一撚樣
跟撚住仲要借啲易spin 去講你啲左膠邏輯陰啲陰啲幫啲蛔洗白

自己睇下幾撚多負評先喇柒頭喺度扮清泉
見啦樓主,見到未
見你老母臭閪咩
俾我屌到一棟都冇
有嘢你就up 喇見見見見你老母臭閪咩
成撚個女人咁
嗯,你啱,支持你
我哋永遠支持以軍,原因如下:
1. 加沙冇平民,全部都係恐怖份子,包括細路病人,冇殺過人既人
2. 加沙有公平公正公開,普及而平等既真普選,曾經支持過當時既哈馬斯既人就係抵殺,但其他冇投票/投對家/企過出黎反政府但失敗既都係抵殺
3. 以軍叫你行就行,企就企,南徹就南徹,咪撚咁多嗲,話鳩知你一家大細定行動不便
4. 以軍正義之槍,唔會死錯人,所有死係以軍槍下既都係恐怖份子
5. 有哈馬斯匿係平民個肚入面
6. 以軍冇做錯到,係止暴制亂,打仗要守交戰規則,天方夜譚,天真
7. 你講丫,咁點救人質(雖然而家都救唔到)
8. 殺晒所有唔認同以色列既人先會有真正和平
9. 先撩者賤,以巴衝突由邊年開始計都係當巴勒斯坦郁手先。以軍炸伊朗大使館就另計,從長計議,睇下邊個時間點對以軍有利就由邊度開始計。
10. 分唔到平民定哈馬斯,殺左先算
11. 打仗講人道正on9
12. 屠殺以色列平民/其他平民,係恐襲,屠殺加沙平民,係正義之師
13. 加沙人死不足惜,以色列人死就好大劑,因為種族歧視,出生地歧視,宗教歧視
14. 送穆斯林去見真主冇問題,送猶太人去見唯一真神=恐怖份子
15. 細路都可以包炸彈係身(雖然所有人都可以,但我哋連登精英話佢會就會,唔會就唔會)
16. 以色列人拎過諾貝爾獎,所以消滅其他種族冇問題
17. 猶太人控制晒deep state華爾街,所以消滅其他種族冇問題
18. 美國佬都炸過日本,所以以軍造成比哈馬斯造成既人道災難更大既人道災難都冇所謂
19. 所有爭執,一律建議種族滅絕,冇一個係無辜,天生就有原罪
20. 唔撐以色列濫暴=支持哈馬斯濫殺。非黑即白,二元對立,接受唔到有人道立場,可以屌晒兩邊濫用暴力殺平民
21. 雖然以軍都認左襲擊世界廚房員工/人道救援組織成員係唔啱,但我哋都一於照撐以軍殺晒佢哋
22. 香港啲巴勒斯坦人乞我憎(雖然唔知佢哋咩國籍,但個樣似),所以撐以軍殺係加沙既巴勒斯坦人
23. 所有穆斯林都係抵殺,包括做過好多善事既教徒。擺明歧視,吹咩?
24. 我因為宗教原因支持滅絕伊斯蘭教徒就係正義,宏觀,伊斯蘭教徒因為宗教原因殺人就係恐怖份子。

唔認同上面既就係左膠左癌,搶位道德高地既on9,或者係支持哈馬斯既恐怖份子。

然後我會係Twitter揾幾個撐哈馬斯既加沙人/細路被訓練揸槍出黎,「印證」所有加沙人都係恐怖份子,仲好自豪咁問你係咪扮睇唔到。
到面對唔到自己雙重標準嗰時,就揾自由之子出黎話你係支那臭蛆,人身攻擊,泥漿摔角。
想問下點撚解以色列就係暴政
你食屎食撚懵咗你啊???
啲蛔撚一陣又塔利班又isis 又咩聖戰
你有冇見咗其他宗教日日就係諗住點樣殺人啊
啲蛔女俾人當聖戰肉便器唔撚見你出聲??
根本蛔教就要喺地球消失
你巴勒斯坦啲人可以唔信蛔教㗎,唔做蛔撚使死?
講撚到蛔教咁撚正,你仲喺香港托咩死左膠
去巴勒斯坦上前線喇柒頭
所以大家遇到肯追上時代,
同後生仔女並肩而行嘅老人家嗰陣

一定要好好珍惜
蛔狗都有人陰啲陰啲想spin
而家巴勒斯坦俾人打
係因為班蛔狗玩恐怖主義殺平民在先
人家還拖滅你國都係天經地義

而家就出嚟講巴勒斯坦都有平民
今日係有呀,聽朝就做撚晒恐怖份子喇
講到係west bank 個啲唔係巴勒斯坦人咁

照你條死左膠logic
美國俾日本仔打完珍珠港都唔撚還得手

死全家啦死左膠
放心喎,
到你老咗時
班後生一樣會出類似既文章屌鳩你班廢老
入嚟欣賞泛民盲粉互短
樓主,見到未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞