有無人同我一樣對廢老有無止境嘅仇恨

202 回覆
579 Like 53 Dislike
boomer spotted
見你蘿柚咩弱智扮睿智
後生D既先睇到咁多野
廢老係無視所有野去撐巴辣躪坦同一眾反美傻閪蟈家
巴打中撚到,一班極端自私撚喺度講普世價值

政府同有錢佬得罪你咪憎政府同有錢佬囉,連班弱勢人權左翼都憎埋唔知做乜撚

話自己為公義不如對自己誠實啲承認係憤世撚,就係乜都睇唔過眼想世界滅亡
嗯嗯,但樓主唔係講緊立場
而係你同廢老一樣既思考模式,做人態度
仲要80%時間平過香港,垃圾香港得7天換貨仲要冇得退,連淘寶都叫7天有得退,幾十年都冇進步過
條友單細胞只可以二元對立

一個地方總有好人壞人,下下一講巴國就要種族滅絕咁真係有撚病,睇緊marvel咩
乜春而家咪就係廢老只知愛支那反美帝
年青人睇到蛔教係哥布林所以立場唔同廢老囉
你自己撐巴辣躪坦就屈人地反既同廢老一樣
係囉,你咪一樣只知愛以色列亞胡反巴勒斯坦聯合國歐美左翼囉
巴打真香港人
30/40年後班後生都係咁樣屌你
對呢個社會咁多埋怨的話
歷史話比我地知
共產主義應該適合你

唔好同啲俠義風骨泥漿摔角
因為佢把閪口只會得歪理
六七十後嗰班一定係最垃圾
加沙啲細路bb 唔係恐怖份子
但大個咗就係恐怖份子
你唔承認都好,呢個係概率嘅問題
你唔清晒呢毒瘤,咪幾年搞你一鑊甘囉

呢個世界有耶教佛教神道教印度教
點解次次殺人放火都係蛔撚啊死左膠
見啦樓主,都話香港人無論邊代都係咁。
呢個唔係世代之爭
你呢種心態99%係未來變成其中一個比人用同一番說話屌返轉頭既廢老
我80後都係乜都做唔到🫠尤其見到而家西沙路不斷咁起樓,錦上路呢啲咁嘅地方都起緊樓,只能夠不斷咁祈求金融風暴快啲過嚟,斷晒佢嗰啲財務同埋起樓資金,我而家只想保護個環境。
但除咗祈求金融災難過嚟之外,乜嘢都做唔到。
腥港人識撚普世價值同民主
而家玩爛晒就啱㗎啦
駁唔到就講幾句廢話
左膠真係地球廢物
我淨係知冇蛔撚就冇911
就唔會死咁撚多人

你駁撚到先出嚟柒喇
咁睇啦,呢個時間點上你係忙得啱,但若果你睇完少少,你就知道返上去嘅香港人係冇錢去旅行或者移民去外國,去尋求一點安慰…..
我求嘅只係盡早經濟爆破等郊野公園邊位嗰啲樓唔好再繼續起落去
你唔起樓之後愈來愈多舊樓,到時候係個個住幾十年舊樓

前一句講係我老豆老母搞出嚟
下一句話係我呢代溫室港童搞出嚟
咁到底係邊一代人搞出嚟?
你個仔有你呢個老豆就梗係想自殺啦
根本我地既人生就係俾班廢老玩爛哂
我過得好好 有心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞