有無人同我一樣對廢老有無止境嘅仇恨

202 回覆
579 Like 53 Dislike
今時今日資訊爆滿,唔想接收都會知道大慨...
人人都變得精明到過份(自以為)
以前通訊消息傳播唔發達,永遠掌控係傳媒同政權上重要人士角色上,更加唔好講話有效率既討論........
其實願意諗下都明,怪既就怪當年果班有權力決定討論既人好過批鬥你口中既地圖炮"廢老",比你達到引導到連登豬又如何?
On9 仔係要衝出嚟7見到你咁幾可悲
左膠答唔答到我
中東三寶咁撚有米
點解唔幫下自己啲回教加沙兄弟

中東油王就十個老婆一百架法拉利
然後同我講加沙bb 好慘

呀 順手講下環保
想知左膠一世人80歲命
會產生幾多廢氣廢物垃圾???

有冇諗過應該源頭減下人??

講咁多嘢,我只係想講,
你哋班助教成日門口仁義道德
其實你哋講嘅嘢係現實世界係冇一樣可以實行到
收皮啦,屌你老母

市民大眾唔係唔想環保,唔係唔同情生命
而係唔撚鍾意俾你班契弟喺度指指點點
讕係企喺度德高地嗰度指手畫腳
因為我唔撚會好似你咁,滿口大道理,原來自己做唔撚到
你咁撚有道德,見到加沙啲BB死,原來都係得把死人口,冇行動㗎???
答得未啊左膠
嗯,你啱,支持你
我哋永遠支持以軍,原因如下:
1. 加沙冇平民,全部都係恐怖份子,包括細路病人,冇殺過人既人
2. 加沙有公平公正公開,普及而平等既真普選,曾經支持過當時既哈馬斯既人就係抵殺,但其他冇投票/投對家/企過出黎反政府但失敗既都係抵殺
3. 以軍叫你行就行,企就企,南徹就南徹,咪撚咁多嗲,話鳩知你一家大細定行動不便
4. 以軍正義之槍,唔會死錯人,所有死係以軍槍下既都係恐怖份子
5. 有哈馬斯匿係平民個肚入面
6. 以軍冇做錯到,係止暴制亂,打仗要守交戰規則,天方夜譚,天真
7. 你講丫,咁點救人質(雖然而家都救唔到)
8. 殺晒所有唔認同以色列既人先會有真正和平
9. 先撩者賤,以巴衝突由邊年開始計都係當巴勒斯坦郁手先。以軍炸伊朗大使館就另計,從長計議,睇下邊個時間點對以軍有利就由邊度開始計。
10. 分唔到平民定哈馬斯,殺左先算
11. 打仗講人道正on9
12. 屠殺以色列平民/其他平民,係恐襲,屠殺加沙平民,係正義之師
13. 加沙人死不足惜,以色列人死就好大劑,因為種族歧視,出生地歧視,宗教歧視
14. 送穆斯林去見真主冇問題,送猶太人去見唯一真神=恐怖份子
15. 細路都可以包炸彈係身(雖然所有人都可以,但我哋連登精英話佢會就會,唔會就唔會)
16. 以色列人拎過諾貝爾獎,所以消滅其他種族冇問題
17. 猶太人控制晒deep state華爾街,所以消滅其他種族冇問題
18. 美國佬都炸過日本,所以以軍造成比哈馬斯造成既人道災難更大既人道災難都冇所謂
19. 所有爭執,一律建議種族滅絕,冇一個係無辜,天生就有原罪
20. 唔撐以色列濫暴=支持哈馬斯濫殺。非黑即白,二元對立,接受唔到有人道立場,可以屌晒兩邊濫用暴力殺平民
21. 雖然以軍都認左襲擊世界廚房員工/人道救援組織成員係唔啱,但我哋都一於照撐以軍殺晒佢哋
22. 香港啲巴勒斯坦人乞我憎(雖然唔知佢哋咩國籍,但個樣似),所以撐以軍殺係加沙既巴勒斯坦人
23. 所有穆斯林都係抵殺,包括做過好多善事既教徒。擺明歧視,吹咩?
24. 我因為宗教原因支持滅絕伊斯蘭教徒就係正義,宏觀,伊斯蘭教徒因為宗教原因殺人就係恐怖份子。

唔認同上面既就係左膠左癌,搶位道德高地既on9,或者係支持哈馬斯既恐怖份子。

然後我會係Twitter揾幾個撐哈馬斯既加沙人/細路被訓練揸槍出黎,「印證」所有加沙人都係恐怖份子,仲好自豪咁問你係咪扮睇唔到。
到面對唔到自己雙重標準嗰時,就揾自由之子出黎話你係支那臭蛆,人身攻擊,泥漿摔角。
真,我哋都係支持殺晒巴勒斯坦人既世界公民(自稱)
反環保撚諗野永遠都係咁極端

唔識平衡人類生存需要同保護環境
真 想問樓主90後? 都近30 /30了
咁又有咩做左
我地都最後一代唔緊要啦
開唔開心都係注定地球滅亡
不如想做就做

都話咗你㗎啦,你呢啲論點最多咪DSE考試嘅Level囉
大義懍然,各打五十大板,一句平衡就講晒
點樣平衡啊?屌你老母,有冇方案啊?係咪可行呀?

你班左膠自己慢慢圍爐啦

而家搞到今時今日全香港都討厭限膠,好心你哋反省吓啦

十足10早幾年啲熱狗咁屌票,人哋唔投你票就以為可以靠屌到人哋投返你
最搞笑有啲親戚移咗民 返香港食餐飯係到話中國幾好幾好最衰西方搞
咁你唔返香港
呢啲咪就係樓主口中既自私廢老
根本年輕人都一樣心態
香港人性格特質黎
唔關年紀事
你唔好講「全香港」,你唔代表所有香港人,唔少人都自備可重用餐具
有時候見到好多香港人都咁自私,我覺得好羞家
慢慢用飽佢
你留港咪講啲好說話你聽囉,唔係返黎食飯講你住緊既香港呢樣唔好嗰樣唔好咩
你淨係睇呢度都知,講幾句香港人衰野會收大量人身攻擊啦
廢都算 重要牙擦擦認屎認屁覺得自己冇問題果吓先攞命
垃圾廢老, DLLM
人一定係自私
例如我要身體健康,我會維持做運動要增進知識
咁相對黎講我咪少左好多時間去關心人地
調轉你走去做工,無晒時間關心其他野一樣
24小時係得咁多連神都係自私何況係人
科學家咪世界第一自私,除左研究仲有時間去關心其他野咩
真,成班仆街歧視人,仲要認屎認屁講咩正義,講咩全部都係恐怖份子,當自己係救世主,其他人係左膠woke撚,見到都驚
yes, this is hong kong
我唔係剩係講香港地咁細範圍
而係你要得到一樣野必然要付出
有人劫富制貧,有好既名聲但一樣係自私
因為佢既行為會令家人受罪
但相對世界會多左好多幸褔既人
根本自私就係注定,只不過價值觀會令你決定是否值得自私
一句到尾你唔同意既野就會=自私
嘥氣啦,又唔見你講重建啲舊區?
而家大陸仲要不斷咁放啲人過嚟香港,你就算起幾多都好成個屋村八十幾層摩天大廈你都唔夠用。
高地價政策九七年前沿用落嚟,港幣同美金掛鉤,亦都係前朝政府諗落嚟,去到而家個死局,淨係唔好放啲人落嚟,根本就已經搞得掂。人口減少人口年齡慢慢推高呢個鎮痛係必經階段。
你唔減少香港嘅人口,起幾多樓根本就解決唔到個問題。
其實那些移民某程度上只是「見人說人話,見鬼說鬼話」
既然當年他/她們有能力/本錢 去移民, 很大機會是社會金字塔上層
反正他們噴完灰/說完西方壞話, 最後又是回歸海外家園

你就當觀看一堆人如何示範「口裡說不,身體卻很誠實」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞