有無人同我一樣對廢老有無止境嘅仇恨

202 回覆
579 Like 53 Dislike
答得我未啊屌你老母
一個問題啫,日本打完珍珠港美國係咪唔撚應該還拖
你想避到幾時啊
巴勒斯坦啲無辜市民可唔可以幫下手反hamas??
冇喎,我淨係睇到佢地個個都好撐hamas
打死無怨喇死左膠
hamas係恐怖分子係一回事
人質仲未放出來, 又唔見你屌班恐怖份子。
似足丁蟹, 重點唔係有無殺人, 重點係浪子回頭
他朝解放軍匿入你屋企
美軍炸死你全家都合理
因為全香港冇人反政府
美國淨係見到好多人撐
世上永遠有中間派

我聽過一個老人, 佢話人最慘就係被遺忘, 係最傷心

所以我地只需要離開個d 不適合自己既人

包括父母、朋友、親戚、老師、學校、或者任何既領袖
邊樹係廢佬主義
好明顯係C9
明明以色列人都話自己個政府係暴政
包括平民 包括軍人 包括人質家屬
你就話人哋政府唔係
呢幾日突然咁多廢老post ,其實你哋係咪曲線𨳒習總啫
冇佢哋唔會有今日嘅香港
坦白講,在坐嘅後生仔都係站喺佢哋膊頭上睇世界
你有豐富嘅知識都係因為佢哋
你要講民主佢哋都有份嘅
有一點補充返 冷嘲熱諷只係因為我終於發現連登cctoy根本冇討論價值
大部份post都係由中學生/黃港豬/自閉無業/係到輸出情緒
例如任何討論左翼/社會主義既內容
十個回覆內一定有人大嗌共產主義
同一百前共產共妻個d宣傳差唔多
明明以色列人
我夠話香港人個個都愛中共啊
你都弱撚智
香港人起碼有0371 2014 2016 2019
好撚清楚講到明自由思想

你講到一次巴勒斯坦人反hamas 嘅百萬人遊行未啊
死左膠
嗯嗯,認同你
上面咪冇話錯你囉
香港人
//對自己就識分黃藍,黑警平民,黑衣白衣。對加沙就全部都當恐怖份子,細路bb都係抵死//

上面咪冇話錯你,咁嬲做乜
香港人
23條又好,國安法又好,禁膠餐具都好
香港人可唔可以出黎幫下手反中共??
冇喎,我淨係睇到佢地個個都好撐中共
打死無怨喇死左膠
算數啦
條友擺明bait
左膠前左膠後
但又學人講自由民主
人格分裂咁

我淨係睇到2019暴徒掟磚 放火 搞爛香港
打死無怨啦死黃尸
怨天尤人嘅廢物
淨係知冇蛔就冇911
其他野?
elab啦柒頭
巴打你啲龍門搬得好勁
同意樓上巴打無屌錯你
見啦樓主
見你成個post 講得最多就係呢句

連登真是個好地方, 咩人都有
香港九龍係永久割讓,得新界先係租借
認真答你, 班廢老 (50後) 響呢件事上認真係責無旁貸
響佢哋成長嘅年代, 正值 六七暴動 / 文化大革命
嗰陣珠江口日日都沖幾廿條浮屍落香港, 嗰啲就係文革批鬥死咗嘅人
共產黨有幾邪惡根本就係路人皆知

82年中英談判嗰陣無人出嚟發聲, 嗰陣佢哋20-30歲
好應該同你原本嘅宗主國講唔想被支那人殖民
但事實嗰陣班傻hi根本就個個都大中華膠上腦, 唔記得咗 六七暴動 / 文革
覺得改革開放咗就係搵錢良機, 忘記咗共產黨邪惡嘅本性
主力反右運動嘅鄧小平由滿手鮮血嘅搞屎棍
變咗改革開放嘅總工程師

到咗今時今日, 呢班人又有幾多個會認真 懺悔
佢哋諗嘅只係自己收成期, 乜柒都唔關自己事
佢哋當日無企出嚟, 就換嚟子子孫孫被共產黨屌屎忽嘅命運
班廢老只會覺得俾人屌屎忽嘅又唔係我, 關人忍事
真係要自由既「廢老」一早89/97移左民去加拿大英國
淨低咩人留港大家知啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞