自備膠飲管替換 被侍應提醒「唔用得」 食客怒轟:邊X度唔畀啊

525 回覆
483 Like 17 Dislike
個傻閪侍應抵屌,人哋用乜關你撚事咩,你話最後條友連條飲管都留低你就開聲啫
留唔係行為你大陸教啲咩
我理解你點解會移民香港
屌得好, 呢D閪侍應社會地位低賤, 個走塑一開始就渣住雞毛當令箭, 以前苗撚證果陣又係咁, 啱架喇, 要大大聲屌柒佢地, 唔好以為自己升左呢大條道理呢樣唔得果樣唔得
開名啦
係呀,有問題?
你知唔知咩叫放蛇?放蛇係要執法人員扮客人然後由店舖職員提供膠飲管先告得入,唔好得個搶口但一啲common sense 都無
你腥港人成功搣甩舊身份,所以先係咁話易搣
又話鼓勵自備
餐具?
飲管…都算係餐具吖
首先你要信政府公道
你腥港人成功搣甩舊身份,所以先係咁話易搣
尼啲係幫兇啊,傻閪
唔係話人地叫你做你又要做嫁
班友仔連咩叫放蛇都唔知唔好怪佢哋
就係搣唔甩先想你成功例子教吓點搣
未聽過4個從而
膠飲管好脆弱, 根本做唔到多次重用!
而且較不銹鋼飲管幼, 難用小刷伸入去清潔, 容易積菌!
你係成功例子先有資格批評我搣唔甩
餐廳可以罷食,不過員工都真係打份工
你唔滿意下次咪唔撚去餓死個腦細
你嘈個打工既有閪用咩
個侍應唔通係環保撚
而家d 人就係好鍾意將d 野炒埋曬一碟,然後抽d 阿媽係女人既野出黎講,就話自己係全部岩
首先佢豆得咁既人工,佢可能好多野都未必搞得好清楚,又或者講野係錯。客人方面,係認知呢點既前提下,點解要一黎就爆粗屌?當人係狗?唔可以用道理說服人?佢帶黎既飲管會唔會自己帶走先?商家一定要幫你處理外帶過黎既膠產品?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞