[無職父親]無職轉生~到了異世界就拿出真本事~第二季下半 (3)

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
點會漫無目的呢?
就係佢北上搵老母
靠做冒險者響朵增加搵線索嘅可能性
未至於對老母漠不關心
書信太唔方便 同埋校園編太日常 比人感覺男主對屋企人一D都唔上心
換個角度睇
佢係對保羅有信心
又確定到老母行蹤
知道洛琪希都入隊
麗潔都叫佢去大學
自然放心去大學醫病
同時深信佢哋好快就搵到老母一家團聚
唔通集集都好似莎拉篇初四咁嘅樣咩
男主上集為咗阿妹搞咁多野同埋今次連人神建議都唔理 ,
照去救老母都知佢緊張屋企人
有冇S3 消息
克里夫個魔道具咁嘅形狀咁嘅大細仲要鐵做唔通係...
而且拉埋上集嚟講
諾倫最初因為打老豆單野(同其他女人遊歷魔大陸 無搵阿媽)而憎佢阿哥
到後嚟無論學校定瑞傑路德 都聽到阿哥幾勁
當心目中數一數二嘅人居然唔搵阿媽 聽人神建議貪圖玩樂搞貓狗
咁就踩中哂上集地雷 佢肯定又縮番入間房
魯迪既然後悔上一世嘅經歷 應該唔會想阿妹變成佢咁樣
用咗兩日追第二季追到live,中間做到瑞傑路德黎搵魯迪嗰集仲特登重新追多次第一季
原來除咗希露菲沖涼嗰陣同魯迪講過daisuki之外,第一季最尾嗰集魯迪叫媽媽早啲休息,塞妮絲又係同佢講daisuki,今次要揀救老母定陪老婆真係手心手背都係肉

btw有冇巴打有好睇嘅wallpaper提供
典解無職PO會喺度講七王子經

⋯⋯唔緊要,其實禾刀已經轉咗場
feel到人神呢個陰險小人比埋啲濕9建議,啱啱做爸爸就叫人出軌個樣賤到
特登去搵?
唔洗劇透都知條友不懷好意
睇小說固然好
但我後悔睇得太快
如果中途用多少少時間思考會更好
搵wallpaper之前最好睇埋小說先
一搵就會出曬後面啲野
順便啫,咁啱行李有位,見到佢齊晒成套又有9折,香港買冇折仲要俾港幣價,不過堆書夾埋都有10kg
見你提起 又走返去睇第一季最尾個集
動畫組幫塞妮絲段加戲真係好屈
睇到眼濕濕
呢段係小說本身無
好無聊啊 頂唔順 不了
挽留
幾時有今季大原ゆい子嘅ED聽
唔識無詠唱

咪又只可以好似上part個冒險隊法師咁嘅打法

除非師父有開發啲新魔術同可以做到短詠/無詠
我其實唔明點解會陸續有人特登入去po話唔睇
究竟有乜動機咁癲
係M底定係有乜想討論不過唔識表達
睇OP同PV都知嚟緊做打戲
呢個時候棄 好唔明智
由得人啦
當無職係打戲睇不如唔好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞