[無職父親]無職轉生~到了異世界就拿出真本事~第二季下半 (3)

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
係囉
魔力好多但唔係無限到點用都用唔哂嘅
唔係拗 單純係講下笑姐
始終佢能力強 其實係可以輕鬆好多
如果佢細個無試過無曬魔力暈低同埋突然遇到龍神死過一次既話應該係會好似你咁講去試呢d野既的確
後面好似賣左個Channel
佢魔力仲多過拉普拉斯,係世界第一高,正常坐係舊石上面移動幾個鐘係唔會有問題
留意返,公海會有劇透
真係要小心
克里夫:回來就結婚
插爆flag
最近睇左小說,再睇埋今集動畫,就發現cut左好多野,無左麗潔扑完野覺得2年太耐唔願走,到拉龐前遇到既商人隊
我接受唔到麗潔要同其他男人做愛
我都忍唔坐dl嚟玩 其實幾好玩
開頭無腦之後有啲關都要計一計
同埋公司好佛 花式送石
師傅免費送一隻
我諗6月紅毛都係
想原皮+1都好難抽中
原皮+3先減C 一係就唔抽 一抽要抽到+3
原皮+1都難 見人+4/+5
刷緊主線 等佢送多少少石 lastday睇下點
唔得就輕課
feel到小小想講魯迪經驗未夠唔係無敵, 次次都係麗潔提/幫佢
因為隻game派好多 留下石好快留到200/400抽
抽到+2/+4就用粉換埋個隻
色皮我諗住放棄 都抽中咗
係原皮想加3
不過真係好佛 巴哈有人留石留卷
開服到宜家15萬500卷
15萬石
今集cut咗超多野,辛苦曬樓主寫補充
可惜集數太少,原本小說貝卡利特大陸依段寫得好兇險好緊張的如果有集數有錢俾動畫組加戲就正了
不過最失望嘅都係前面cut貓狗、七星同休學文戲。貓狗同七星原本寫到好細膩好感動的七星個表情有表達出做好咗覺悟嘅感覺,但始終感覺都係到喉唔到肺,對話太短貓狗連對白都冇埋,等樓主寫補充了休學果part直頭次序都改埋,搞到有機會令觀眾誤會副校可能會估到魯迪用傳送陣,改次序依個決定真心睇唔透
失望就失望嫁啦,我哋唯有等待,並心懷希望吧

新手無職入坑 想問下開新ac 就咁抽完個無限轉轉樂 就咁用佢第一日既登入獎勵 就抽到色roxy + roxy 專武 各一 係咪算好彩靚開局 有冇話要抽多幾多隻roxy 仲有冇咩特別野要快啲抽埋佢 新手仲未知點玩 thx
中途遇怪冇魔咪含得,夠魔都唔應該咁玩
https://www.facebook.com/reel/650242583881067
唔知點解咁鍾意用套開頭好嘅同套收尾好嘅比較
屌,我第一反應都係諗起佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞