[無職父親]無職轉生~到了異世界就拿出真本事~第二季下半 (3)

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
有 但唔推薦 佢哋有啲會為咗方便說書提前揭露伏筆 (姐係劇透)心理描寫都刪減唔少 同埋呢啲channel 唔知點解一處理多人物場景就會亂晒龍

另一個唔推薦原因係YouTube 個19演算法會再推同類說書channel 比你 如果你咁啱追緊其他番 就超容易被劇透 班仆街直接封面+標題劇透 避都避唔切
再多一單啦
same
50抽唔中
20幾蚊買個石號抽到有
嗱,唔係包拗頸,但係前面d章節咁沉重搞到魯迪咁壓抑,而家俾返大學篇比魯迪可以輕鬆小小咁過下前世過唔到嘅生活先好睇嘛
如果全程都冒險打打殺殺咁又點會睇到魯迪成長到可以同同學做friend仲一齊做綁匪,又可以由前世比惡霸恰,到今世做惡霸老大呢?而且冇大學篇嘅鋪陳同成長,又點可以做到諾論篇超越小說嘅感動呢?
用十幾集去描述魯迪點樣用真本事去面對自己兼溝女,一步一腳印去爭取前世過唔到嘅校園生活我覺得唔算長啦。中間仲要鋪排咗咁多個角色出場wor,仲要俾部分角色都有一定程度嘅成長,而唔係由得佢哋做免洗角色,反而係個都表現得有血有肉。至少我自己覺得好好睇,個人感覺甚至比上季多好多感動位,就算係其他校園番俾成兩季都唔係套套做到無職大學篇咁好睇啦。
可能多少有d情緒化,始終動畫化到目前為止,我最中意嘅意外地就係睇到魯迪克服到前世今生問題嘅大學篇,見到依一章俾咁多人踩忍唔住想打抱不平一下。希望唔到太引戰啦
無職隻手機驚到底有幾垃圾

隔離bd2合作都衝咗勁多人氣

但佢一年(好似係?)就執咗
唉 我玩左7年既game執左
好想無職 史來姆呢d出返隻玩得過既手機game比我玩

SAO 要手動刷升lv 返工無時間
用按精仲要比人捉ban ac
通常以動漫做手機game 都唔太長命+食水太深
反而手機game出動畫就好賺得 fgo / re dive/馬娘
無職如果有openworld
睇緊小說
原來當初係淫婦間接搞到冇喺港口出冒險者委託
睇背後咩廠商
馬娘 公連都係Cygames
無職個世界如果ps5出隻open world應該成本高到一定回唔到本
隻game 叫咩名 搵唔到既
棕色塵埃2
Thx bro 隻角色好香
平應該出tabletop game, trpg , 生命之旅
外父老母都想色
掉轉諗

沙漠隨時搵個人都冇
邊個同外父老母舒緩佢個詛咒
個鋼鐵兜布又未研發好
BD2都捱咗好耐先叫有啲起色,一開頭真係屎咁

抽到細保先中
無職隻手機驚係暗影大人實驗品咁
係沙漠點舒緩個詛咒?
YT阿偉馬克兔一開始用人講得幾好,講到結局前用機講又悶又差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞