Sony 道歉後正式反擊 PC 玩家, 主動退款唔比你玩 / 買

192 回覆
265 Like 6 Dislike
gamepass 盛行左幾耐?
仲點係好多公司大老細都有共通點,以為世界圍住自己轉
MS 同 Sony FANBOY近排都各自開post打飛機
幾和平
其實一隻game都唔貴
平過課一單手機game

所以我通常都買download版
其實呢xb d碟難搵都唔係淨係香港
到到都少,個時reddit都一樣咁講
需求少,流通少
我覺得就唔關二唔二手事
公關災難就係e d
咁咪玩開心版囉 有乜問題

佢再串d 完全唔出pc 版咪吹佢唔漲囉
玩開心版
有骨氣啲啦,又唔係咩必需品
咁有骨氣咪唔好玩囉

post 都唔洗開 唔洗討論啦
退左款啦,唔係睇po撚知咩
最驚係gaben死左之後變cash grap公司
到時真係放返個steam acc出去算數
我諗諗吓應該主要同 SERVER 成本有關. PSN 本身就係自己個打機 SERVER 陣. E 家全世界都玩, SONY 要開多一堆 PSN 以外既 SERVER 而同時 PS 主機又用唔到佢地 (PC 友又唔會比 PSN 會費). SONY 唔想因為咁比多一筆 , 所以 SERVER 約滿就 CUT...
關日本人事就唔會X做確定掣啦
關咩事 steam dl 完都可以退架啦
perfect gundam就算nerf完都係好惡,但你避左唔打550c咪得。
其他cost冇呢啲咁離譜嘅機。
依家主機最大價值就係玩多人連線對戰game,因為可以避到用外掛的cheater。
如果你住香港,玩對戰game就要揀PS,因為XB好少亞洲玩家,次次連到歐洲人就lag到冇癮。
多謝分享!用家經驗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞