Sony 道歉後正式反擊 PC 玩家, 主動退款唔比你玩 / 買

192 回覆
265 Like 6 Dislike
平唔一定要用minipc
除左m系mac mini
無一部minipc散熱做得好
打機用minipc完全係搞9自己
更何況用minipc就無左隨時可以升級硬件既優勢
Steam點會唔使抽多筆錢?都要抽3成
其實睇你咩games, indies, 食雞果d一定係pc多人玩d
其他大作連線就係ps多d, 要睇你自己玩咩
你跟大隊就係等人老點, 班友實同你講pc最多人玩
我玩mon hunt, borderlands都係ps多d人連
pc版日日打龍珠同哥斯拉
無人屌
連PSN會點
會侵犯個人私穩
無玩開想知
似想追擊SONY多
過去咁多年有幾多GAMES即使STEAM版都要另外再申請一個AC
大家咪又係咁玩
隨時要PSN+先可以ONLINE
仲有 EA
數下數下都差唔多數哂主要 publisher 出黎
CDPR 又贏
好似話有啲國家申請唔到PSN
所以而家隻GAME冇PSN嘅地方落晒架
唔知本身買咗嘅點
如果佢真係要收費
但keep到server質素同防外掛問題
我又好樂意比

GAME界賤種我始終都係首推EA
SEGA近年都似想追上黎
連登不嬲鳩up唔使本
steam平d
係因為多數隻game係console到賺左頭一筆
到上pc個時就快d可以50% off
我地根本係食緊console 撚人血饅頭
對馬都係外國人整
連日本人都自愧不如
打左幾十年機第一次聽ps多人過pc
你肯俾錢玩online係你嘅事,格硬唔準人買單機game係咪弱智,仲要買咗又格硬要人接受退款,將個買賣市場搞到咁閪都唔屌得咩
無話唔屌得
不過唔明屌d乜
過去咁多年好多games就算steam版都一樣要另外申請多個佢地自家既AC
唔明點解其他果d唔屌淨係屌SONY
個價好似game廠自己決定劈架喎
同埋等3個月唔狗衝嗰班
你換去console都隨時食二手啦, 話下手買黎試都唔制
間廠渣都無
baldur's gate 3 多平台同時發售
Ps5 - $468
steam - $399
其實最主要你朋友係玩咩
你全部朋友玩pc唔通你買ps5咩
調翻轉全部人玩ps5你又pc獨家村啦喎
講緊連線啊,睇games架唔係睇你總人數
的確某d類型同系列係ps多人連d
因為console定價好似要實體同網上版同價?
其實單一game的確係console上人數係多過steam
但steam game數量太多
PC又唔會真係少人連到冇人打搵唔到場
唔會因為呢個因素而棄PC買主機啦
為平唔係更加switch同ps先最平咩
拿拿林玩完放出去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞