Sony 道歉後正式反擊 PC 玩家, 主動退款唔比你玩 / 買

192 回覆
265 Like 6 Dislike
同你諗法一樣
都係睇game
Bloodborne都而家都唔跪
GTA6都吹緊首發得主機版
同埋The Last of Us上PC果陣都首發n年後既事

作為一個中意打機既人,當然我想乜GAME都有PC版可以一黎就4K 120FPS
但而家現實唔係咁我又唔會去反現實
正如想等薩爾達上PC可能一世都等唔到(正版計)
但我又唔會因為無PC版而唔玩薩爾達

對中意打機既成年人黎講全平台買哂其實好小事
我永遠等減價
橫掂係單機game 遲下玩都冇問題
DARK SOULS REMASTERED
PS每隔幾個月就做HK$144.50
呢d真係睇人
對我黎講為一隻GAME而買機都接受到
男人既嗜好黎講打機真係雞毛蒜皮小錢
大不了唔玩Sony game
PC 玩家唔希罕
冇steam就連劈價賣既機會都冇
唔計政確取向 舊ceo係抵炒
根本就唔應該跟M$玩cross platform
雙面刃黎 個個知你而家新game頂盡獨佔1年上pc仲會買機?
xbox銷量有眼睇 另一邊任記unun腳收錢
個人黎講我係好憎cross platform
以前主機online mode係天堂
一上PC外掛就出哂黎
當然你話可以熄cross
但你熄人地無熄
變相都係比以前難排左
有畫質好啲嘅唔買走去買差畫質
咁呢個係另一個問題
但而家講到淨係得steam會做特價咁
ps xbox epic gog一樣成日做特價
你覺得集團最高層會care一隻game嘅玩家點諗?
原本一手好牌 因為老任同Gamefreak開始無力

Switch 唔肯出新機 自家作都鎖唔到三十格
除咗薩爾達 其他都係食老本

啲PKM 愈出愈粗糙 又逼人跟央視6台譯名

人地示弱 你反而急住自殺式公關 真係唔知想點
唔好話遲下玩,有時寧願唔玩
如果要為左隻驚出部機,又冇其他野想玩
就寧願唔玩嗰一兩隻獨佔驚
反正其他野都玩唔哂
有冇咸game推介
基本上sony 大作9成都係比左膠污染, 星劍係例外
仲要搞咁多野先玩到, 狗也不hi
請問而家最正路,主機係買PS定XBox?唔該
Sony 仲係日本公司?
Tlou2
我玩遊戲唔係要被教育
買pc

明顯主機唔夠pc玩 好多都放棄左搞獨佔

只要大家都買pc 玩steam 遲下就唔會有獨佔

又唔洗炒部on9 主機
作為pc玩家,用慣mouse keyboard打槍game,
接受唔到用手制玩,好難瞄準。
40萬人, 3百幾年費, 每年就億幾
玩開ps都唔想join佢個西ps+
憑咩咁有信心搞得起
唔該

原來而家變左用PC打機係主流?

張Display card唔平同熱,以為平d買主機仲係大路既方法
我條女話買PS5俾我做生日禮物 我即刻話唔好
最撚憎PS plus
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞