Sony 道歉後正式反擊 PC 玩家, 主動退款唔比你玩 / 買

192 回覆
265 Like 6 Dislike
一個咁撚on9 ge行為都比你兜到咁偉大
如果gbo2都係用同一個acc 開cross play ps4/5
咁我又有少少動力開

不過宜家p gundam 勁得滯我又冇抽,ff7rb之後已經冇再開過
依單係美國Sony 提 鬼佬黎
sony同steam鬥?

申請提早收皮?
咪申請囉,又唔係北韓都唔知有咩好嘈
似係因為上手JIM推嘅cross platform 策略太ON9要執手尾,但又執得好ON9
唔玩咪唔玩囉本來仲諗住買ps5 pro 而家慳返
講到口都臭,n年前sony總部已經搬咗去加州,依家已經徹底換晒血做咗美國公司
咁PC對馬係咪冇得玩奇譚模式
2k r* ubi launcher個啲勁撚煩 拖慢晒開game時間
capcom近年搞緊個capcom id 又係要你綁先玩到
其實係班玩家中意
行內人好多都憎steam
仲有佢既競爭對手epic gog xbox
相信只要有機會,一定大把人想搞死steam
最終目的一定係有ps+先俾連機,啲膠層一定心諗ps上面都可以收份連機錢,PC收唔到咪好蝕
印象中gta5就算steam版都要再申請佢個rockstar ac先玩得?
steam咁撚多咸驚賣 個個星期都上熱門 大把錢賺
玩家緊係鍾意
新game過3個月就劈25%
過一年就劈一半
之後keep住春夏秋冬每季一次
洗鬼理班發展商 steam純粹阻佢地發達
玩家鐘意就係方便 快捷 成日減價列曬出來

玩少一兩隻game 好過個寶庫 東一舊西一舊
玩家就係要d

其他人只識點係玩家身上拎錢 唔識賣服務

屌奶星咩獨佔game
last of us 個d咪最後都係跪低入steam

寧願遲d玩(橫掂steam都玩唔撚曬)
係想賺多啲

steam 係 once off 買賣 (dlc 地獄除外)

用PSN 應該係想之後按鐘收費/月費
係SIE總部搬左去加州
Sony USA總部係NYC
Sony Group總部係東京
SIE under Sony USA
Sony USA under Sony Group
理論上仲係要聽日本SONY支笛既
Steam真係遊戲界之光
頂撚住班黑心驚廠
dark soul 又半價 百幾蚊買到隻驚連DLC
希望Gabe死咗之後繼承人都可以頂住
所以之前epic個d 除非免費拎
一要比錢 減到點 都等steam

個寶庫集中d好d

依家應該steam到買左幾千蚊既減價game
好多都未玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞