港大Ocamp非禮案 脫罪男事主今午企圖跳樓輕生 危坐獲救!

1001 回覆
295 Like 21 Dislike
Pin this 屌你老母香港記者

其中一個話自己比人摸,本身以為女仔摸
係有個人走過黎同個女仔講話好似係鄧同學摸
個女仔上庭都冇老屈
佢都係照講事實,講佢自己其實唔知邊個摸
而呢個都係其中一個鄧同學可以脫罪既原因

真係仆街個個係摸人個撚樣
同班差佬冇查清楚就鳩拉
你啲語氣咩事
純討論內容都係唔知你做咩,唔知你係想反擊我定咩
完全 get 唔到
示愛係verbal,又冇sexual intention
你覺得有性騷擾成份嘅話你絕對係腦回路
宜家鄧同學咪就 唔係現場,都比人屈
呢個咪事實
下下用juicy 野去令人地follow 再賣廣告賺錢, 呢d 賤種page地獄級垃圾
未判先審唔係傳媒同網民?
我的律師為我帶來證人口供以及營地的閉路電視紀錄,閉路電視紀錄清楚明確顯示,我在當晚晚上2200即Disco night完結時才剛剛進入營地。而綜合咁多個所謂話見到我嘅控方證人,佢哋都不約而同咁指出「火車瓹山窿」後大約30至45分鐘disco night先活動結束,以證人周祉瑜證供活動 2215 就結束,向前計返30-45分鐘都仲係2130-2145 我根本冇可能喺現場。 此文複製自HKeTime | 網址: https://hketime.com/court/%E6%88%91%E5%B0%B1%E4%BF%82%E6%B8%AF%E5%A4%A7ocamp%E9%9D%9E%E7%A6%AE%E6%A1%88%E9%84%A7%E7%9A%93%E7%84%B6/

信CCTV定信臭雞口供好
CCTV控方都接納佐
軒軒嗰個道歉po好似無咗?
兩件事完全唔同性質窩
除佐標題邊忽道歉
係自我狡辯post
好人好者點會無啦啦有兩位妙齡少女屈佢

一定條仔身有屎, 直接間接性騷擾兩個女仔(包括視線強姦)

利申: 狗公mode
Diu la 亂改名阿影衰哂
呢條臭閪 係Karen 2號黎
條女今鋪真係要切腹先可以謝罪
你係咪中文拎U?兩個組員邊度有指證?
detail
成個庭無出現過cctv
危坐
改名囉

有少少面盲
算鳩數啦網絡判官
而家就係告唔撚入
而家就係搞到人情緒病企跳
你條傻閪仲喺到柯南上身想判鳩個男事主
你呢啲閪人先最撚應該負責任
鄧生,麻煩留底fps or payme. 我係男人一定要幫你
有殺錯無放過

差佬做野,有時好賤格,見你樣衰衰,搵大狀,佢地就踢個波上去比律政屍,晒你錢
畏罪自殺?
上庭口罩都冇戴
覺得佢想表明自己行得正企得正
冇做過唔洗遮遮掩掩

無端端俾人屈真係好慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞