港大Ocamp非禮案 脫罪男事主今午企圖跳樓輕生 危坐獲救!

1001 回覆
295 Like 21 Dislike
咩叫屈咗先算 呢個係保護自己嘅方法
點解到而家都未有條女既相
HKU全校都厹?
佢唔冷處理最後只會再踩多次屎,分分鐘律政司會上訴
Sorry sorry 美漫真係唔熟 原來係世一偵探
今晚繼續落老蘭, 搵撚夾
你大癲
係咪入唔到U?
加害者無罪祝你他朝君體也相同喎
我估係玩psychologist啦
即係問你其實係問緊其他人
好懷疑到底條女係咪誤會左事主係問緊佢
可能佢真係想
事主慘撚到家破只差人亡
分唔到就認人嗰陣求其篤?
班狗公開始賴落差佬度
唔係班臭西實牙實齒話認到果個男仔,差佬點會煮
唔肯定就直接同亞sir講認唔到,知幾多講幾多,而唔係圍爐作故事呃差人
連登仔都係喎
我話係檢控官問題。個女的又只係認到背面。咁即是有3個人都有機會兇手。檢控官應該知道必須完全無合理疑點的情況下先可以入罪。咁的話檢控官應該一係就告3個,一係就一個都唔告。
佢點樣挑逗女人,可唔可以分享吓
事後出現係現場都出事
姐係保護自己所以屈人就大哂?明哂
你用幾多篇幅偽中立咁幫班女仔,又用幾多篇幅關心鄧同學?你嘅既定立埸好明顯啦,定你就係涉事者?屌撚咗你老母先
圖呢屌你老母
所以你都會是但篤一個屈左先
扭曲事實去公審個比人非禮的人,
呢d人好難值得辯護啦

隨後群眾開始玩「火車捐山窿」,A 搭著她的肩膊,她搭著前方另一名同學的肩膊,期間有人雙手伸入她的腋下,手指觸碰到她的胸部,向下掃過腰間,直到盆骨位置,當時她以為身後的人是 A,故她不以為然。

直到活動結束,回到宿舍後,A 向她講述剛才有名男子「攝」到兩人之間,X 才知道「原來我啱啱俾人非禮咗」。X 稱當晚活動不得帶㩦手機和手錶,所以不清楚活動何時開始、何時結束。

https://thewitnesshk.com/20歲男生涉港大迎新營內非禮新生/

你自己compare下番佢篇煽情文有幾成真先啦
佢屋企經濟本身唔掂
因為呢單官司已經洗晒啲積蓄
仲有個有情緒病既老豆要照顧
自己隻腳又有傷但冇錢做手術
加加埋埋既心理壓力經濟壓力
想尋短平常不過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞