港大Ocamp非禮案 脫罪男事主今午企圖跳樓輕生 危坐獲救!

1001 回覆
295 Like 21 Dislike
啊同學仔老豆仲有錢請律師再講啊
又要loop返條仔係公眾人物
所以你本人咪親證左女人d思維有幾恐怖
佢咁搞法,分分鐘唔洗錢,律師排住隊搵佢
已社死,好撚慘
已經有富豪睇中咗佢哋,一畢業就會嫁入豪門
但都難告得入,人地大集團有晒法律顧問
就算告又要拖幾年,告到人地都係跌少少錢
但就一早吸晒人氣流量
原來又一隻臭閪
有圖都唔好post啦唔想洗眼
又要loop返啲女唔係公眾人物 所以冇事
你點影到?
其實係㗎
未判有罪就即刻公佈人哋私隱出嚟好有問題
邊個post?
一個害人
一個比人害…
你呢d就係叫人起底自己就食花生罪就人地咩,花生就自己食
仲有故意將頭貼近X的大腿
我會只係懷疑係佢 唔係求其指一個人
我唔知道嗰女仔係點睇
屌你啦 你醒下啦

條仔吹撚到話條女feel唔到有人摸佢,Court report black and white寫到明條女話feel到有人摸,咁唔係老屈條女係咩

成壇野根本就係表證唔夠,律政司亂告佢,
佢就想將冤屈spin番落個受害人到。
發洩下大家明的,但去到公然砌人生豬肉喎
係咪係時候要stop 先

再搞大佢條仔咪比人告第二次
香港奉行嘅法律原則係寧縱無枉啊,邊撚個摸都唔知就告曬三個,你腦裝屎?鬼唔望你比人屈埋一份啊傻閪
唔針唔代表DOJ唔會上訴
唔怪得咁易被人帶到風向
大家都係出篇文,點解你又唔信Nathan真係有情緒病呢
佢俾人非禮同事主俾人屈非禮 係2單野

首先我同情條女俾人非禮係好慘

但係如果佢連邊個非禮佢都唔撚知嘅情況下 指證1個無辜嘅人就係佢問題 呢啲人值得包容同可憐? 佢地何嘗唔係浪費嘅其他人資源?

仲有事主喺未被定罪嘅情況下 已經俾人格謀殺咗 咁條女在公在私係咪爭緊事主一句道歉?
幫作地講埋:唔係身有屎做咩要去死呀,就係驚判佢有罪所以咁!
原post係咩?
當時條女唔向後望邊個

要靠證人A個背脊同頭髮黎「認人」
重要係翌日見到被告都係著粉紅色衫先「認到人」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞