港大Ocamp非禮案 脫罪男事主今午企圖跳樓輕生 危坐獲救!

1001 回覆
295 Like 21 Dislike
又做五毛?捉到你
咪話 ocamp文化囉
個被告幾乞人憎
先會成班人 against 佢
究竟個人有幾柒先會俾人老屈到咁樣
依家單案都判晒無晒事又黎搞呢搞路
等陣連登仔連環撞車好過
唔神奇,更加證明當刻根本除左當時人同A小姐嘅證供之外,根本無人見到發生過咩事,A小姐講嘅野根本係一言堂
block鳩左佢算,條八婆都係想單機姐
你睇唔明就話人九唔答八 你都幾弱智
我信你無辜,唔好亂黎
唔夠講就敗走
貼多次閪得唔得
咁如果下次有條女係街突然比人揸屎忽
係咪應該唔聲
手足成日比人屈
女護最叻權鬥
選擇性唔覆
假圖當真 好笑
即刻捉鳩住嗰條友咪唔會錯囉 除非你盲嘅又話睇到咁就有機會錯嘅
唔好問啲咁蠢嘅問題得唔得
2條女x同a 本身識 基本上佢地夾曬口供上庭都得

人地男事主帶出嘅係 「明明女事主x自己都唔知俾人摸 但a同佢講佢俾男事主摸 所以x就認為男事主係摸佢嗰個」

2邊都帶咗同樣嘅事實 就係法庭上所有證據都話緊男事主摸女事主x 而男事主喺一角度bring out返件事出嚟 你就話人老屈條女 睇返大部分已知證供 好大部分x對實情根本唔了解 只係佢身邊fd一直幫佢supplement 你話佢完全無辜我一啲都唔相信

而且你真係冇認真睇到男事主篇文想表達咩 佢重點都係想講發生呢單案之後 佢有啲咩要承受/損失

同埋我都相信女事主再堅持告落去 男事主肯定俾到證據
你貼先
佢都幾癲
兩條女講兩句就事態嚴重
比人屈果個搞咁多大野去證明自己冇做過
結果一句有待商榷

根本冇認錯 去到呢一刻都係質疑緊比晒證據 已判無罪既事主
而冇立即同果兩條女割藉
話唔埋係本身friend 底
咪玩啦,大把人唔識佢都against佢啦

睇風向啦
唔撚洗你相信啦
過往都大撚把例子自己search下啦
而家又改口
咁上到庭係咪要傳召控方證人/受害人呀
我就係想講呢樣野 女事主根本唔知後面抽水果個係男定女 更加唔會知係被告啦

所有認人既野係咪代表亂篤或者「跟據證人A所講而篤中被告」
大事大非,屌你老母仲做5毛
我話無人知
但既定事實就係佢改口供由唔作場既時間變到唔記得
右手手指碰佢手臂告普通襲擊

正常唔係老屈既係CCTV見到佢2200先到就會撤告
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞