港大Ocamp非禮案 脫罪男事主今午企圖跳樓輕生 危坐獲救!

1001 回覆
295 Like 21 Dislike
原來仲未起底
好多時候根本無非禮案
然後有D八婆將自己觀念強加入其他女人身上
就可以營造出非禮出黎
如果對女仔有興趣,咪問有冇男朋友,覺得我點樣囉問有冇扑過嘢同埋想唔想3P,即係想女仔尷尬,唔係咩好人
其實搞到咁大都冇人幫事主伸張正義
咁事主本身係咪對其他人黎講都有些少唔同見解呢
其實重點係要平衡返被告嘅權益
如果被告真係有做,開晒名/相呢啲都係佢自己攞嚟嘅懲罰
但如果佢真係清白,就要一世俾人懷疑其實真係有做
出曬個人資料,有心理病,食一世死貓
呢啲係一個清白嘅人應該受到嘅對待?
唔好話要唔要公審返女事主先,但搞到男事主咁樣,我會話女事主都有小部分責任,但最大責任係傳媒/警方/律政司呢三方。
要公審都係公審傳媒/警方/律政司,唔係女事主
其實都DOJ幾大機會上訴
當初班立法會都想煮死一件先

一起底就會犯左起底罪,咪亂黎啊
賣慘先幫到自己
支持
姐係自己都肯定唔到,就隨便指認一個人?

認唔到咪話認唔到囉。
無cap啦 又唔係靚鮑
淨係記得好多雜毛 又唔係一線鮑總之好嘔心
佢個陣諗住用塊閪引唔知邊位巴打post腹肌大碌鳩
香港大把
最仆街班垃圾港女
好奇一問 邊度有講讀engine
冇跟開

係咪條女on9點錯相屈左事主

咩事咁大仇口
你喺現場?
你條撚樣似想set個陷阱比人跳咁
唔係話ig tag左人?
悶到訓着 勁撚老尷嗰d先真
吓, 睇戲好多時中途攞出嚟個喎
你生得on9就咪撚出聲啦 之前跳咪個個都以為你身有屎囉

依家完咗跳 人地好大機會係俾輿論同呢單案帶俾佢嘅影響跳 為咗證明自己冇做過駛咗10幾萬 腳又醫唔到 書都冇得讀 俾條女屈到身敗名裂 仲要俾你講風涼話
咁咪上訴囉,比全港人睇下有咩新證據

我都想知佢係唔係咸濕佬
而家佢仲想搞大件事,明顯係挑戰緊律政司權威,律政司要上訴好容易,但啊同學仔仲有冇錢請律師都好難講。我係佢就冷處理低低調調等件事平息左佢好過啦
其實我有fd覺得可能係欺凌
玩大左,谷住指黎告
如果唔係好難一齊指認同一個人
受害者開晒名. 受千夫所指
加害者就無名無姓.
真係由治及興
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞