【鄧晧然事件】法庭判咗無罪,唔代表無做過

312 回覆
175 Like 1428 Dislike
樓豬咁威 ? 點解咁講?on99
引你地反思呀
又係o個句,你點可以100%肯定係好人先?

無思考空間?
憤青黃屍? 仲喺香港?
咁環境係咁樣發生,咪接受應對,唔係點?

又好激動做錯事咁樣?好似你19年咁?
認同
屈人就唔駛出樣
反思吓點解會仲未block9你條垃圾標題撚
吓? 我帶出有兩個角度,
唔係剩係話一面倒1000%一定男仔無錯wo

不過你地連登仔係鍾意二元對立,跟風向信男仔就信晒
你仲上連登做咩?講到自己咁偉大

我帶出討論話題,你就剩係講粗口,邊個高層次啲,有眼睇

小學雞
已封鎖會員 阿媽Stoned完全封鎖
唔係風涼話

而係,
點解唔可以女方同樣受到好大冤屈,真心覺得被告非禮佢?

點解法庭一判完,就一定係輸嗰個所有野都係錯?

真相係點,你知咩?
都係o個句,你肯定人地係屈人咩?
唔可以係誤會咩?

女方唔可以真心覺得男仔非禮佢咩?

點解跟晒風向,就一定信晒男仔?

無討論空間?
你強姦咗隻豬
我無神神做咩屈你
所以你一定有做
嘩咁都有得屈去黃藍?屌你咩
都話你無得100%肯定人地屈你

你有冇撞過車?

撞咗對家0.5毫米,個的士佬話頸痛,你話佢屈你錢;你又唔俾人真係整親條頸?

你呢d思維咪輸打贏要囉
無論點,就剩係識講粗口?

連登00後真係好低汁
咁你個標題係咩意思?
不負責任
我要負咩責任呀?

同埋,我話無計,係道出事實,只係講出嚟唔好聽,你就將槍頭指向我發洩情緒啫
咪引你反思囉

而家一面倒俾你地思考下唔好咩?
你呢的仆街咪就係道德高地撚囉!小心,有報應架!
拿,有人心水清喇

太容易畀人manipulate真係

保持距離先啦

我而家都偏向信個男仔欣賞佢,但同時你最後話我知佢先係衰,我都唔會shocked 囉
you too
要靠網絡吸睛嘅白卡廢老嚟

好到肉 我駁唔到
你都on撚鳩,判唔入未必無做過,咁判得入都未必做過。樓豬你都on撚鳩,肯定係平時玩開人格謀殺嘅垃圾,返青山坐多幾年先拉
今天的你打倒昨天的你。

先唔講我都認同男事主係講大話嘅就企出黎指證翻。

主要係點解男事主未審先被判社會性死亡就係「冇計,社會係咁」,而家我都係一樣做鳩女事主屈男事主,其實都係「冇計,社會係咁」,希望女事主好好move on
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞