【鄧晧然事件】法庭判咗無罪,唔代表無做過

312 回覆
175 Like 1428 Dislike
同學唔識同人相處

你唔包容嘅 可以唔同佢做朋友
衰啲嘅可以杯佢
男方完全自己承受返結果

但係衰到要俾人屈非禮 就好明顯過哂火
依件事男方完全冇責任
其實撚有人記得
唔google 你up得出幾多個人名?
就算記得,改名又點?
其實佢3唔識7問埋d咁嘅問題同借啲意摸人就算唔犯罪,都幾變態
呢啲淫o摺7佢就啱
條女要屈點解唔直接話見到鄧晧然正面
而話只見到金髮背影?

現場得3個金毛
鄧晧然又性騷擾過事主
懷疑鄧晧然好正常啫
即使法律上無罪
事實上都係有1/3機率有犯案

如果鄧晧然冇做嘅,咁害佢嘅就會係:

1. 佢自己(因為佢無論係有冇摸胸
佢都係有係另一晚性騷擾過事主,招致嫌疑)

2. 真正摸胸嘅人(另外2件金毛)

3. 過份報道,嘩眾取寵嘅記者

4. 個2條女(只限假如佢哋老作成件事黎屈佢)
點解連登可以咁多憤世盲屌撚 好心用下你哋個腦啦

條女就係誠實到仆街 一開始篇自白都冇話要告人 係佢D fd幫佢指認
佢自己都老實話唔sure

佢被法官評為可靠證人 如果佢真係有心屈 條仔係100%入 就係因為佢講真話 個官先覺得有疑點而判無罪

女事主已經好慘 要受幾多次傷害
依家判決個官都講明佢唔等於無做 所以我當5050
點解要一口咬定條女係生安白造?
假設鄧真係無辜 有問題嘅係身邊嗰堆人 點解個個都篤佢 集體一齊搞鳩佢
個女仔由頭到尾都冇屈人 結果比你哋網暴
成單嘢最錯係公開被告身份 但呢樣嘢同事主根本零關係 禁制令係法庭決定 同事主無關
你哋可以幫鄧伸張 但下下無撚腦咁砌鳩條女真係只能夠證明你哋仇女仇到已經唔撚識用腦
根據證人口供同條女嘅口供、
鄧皓然條淫蟲有做過,不過cctv影佢唔到囉

其實成個hku啲學生都知,玩得呢啲淫ocamp day 1就會有組爸Mark 住邊個邊個,等機會落手架啫,如果條女冇反抗就會拉入房
慣犯嘅非禮伎倆、試水溫,順勢就想搞人
係 所以我唔明連登仔咁中意跟車咁貼做乜,呢單嘢所有證據都對被告好不利 只係最終事主完全誠實話睇唔清楚先冇事

被告個底可能都花 如果平時個人口碑好 點會冇朋友肯信自己?我唔信 如果我好正氣嘅朋友比人告非禮 我一定唔會疏遠先 最低限度點都聽咗佢講先再決定信唔信

以上係我主觀睇法 下面認真感受
我完全同意應該幫被告爭取權益 開名係非常不合理 就算真係開都應該判有罪先 而唔係依家咁 的確對被告好唔公平

但都係嗰句 容許開名同事主根本冇關係 我唔明點解要燒落事主嗰疊 真係對佢好唔公平 已經比人非禮 性騷擾 仲有班友隊草嘅體驗一定差到爆 依家仲要比人網暴 個女仔都一定好難受
講真,同你只有一面之緣,玩完O camp就hi bye frd
冇啦啦屈你做乜? 有心屈就一定話係你架啦,仲有幾個女仔frd死口話係你咪得、
但最後都係話環境昏暗認唔到、
呢啲淫蟲本身都係靠玩呢啲o camp借勢搞過好多人架啦,而成班搞手組爸又會怕事驚臭朵,全部封口,之後咪話下次再搞過o camp叫啲女join
係現場、其實啊唔玩呢啲淫game呀嘅下場、咪又係俾人bully、 只能講條4眼淫蟲今次好彩囉

不過呢啲o camp其實好難有cctv做證據囉
佢哋只係仇女啫
根本連案情都冇睇過就主觀偏幫鄧晧然

係刑事案呢啲舉證責任咁高嘅地方
無罪並唔代表d乜

金毛+有性騷擾 已經係好合理嘅控告理由
告唔入只係缺乏「完美」證據
而唔係缺乏證據。
鄧晧然篇文仲係到歪曲事實
話自己有不在場證據
如果真係有,點解個官會裁定佢在場?

又話當事人連比人非禮都唔知,係第三者講翻比佢聽
咁點解法庭會裁定當事人有感受到被非禮?

而家法庭只係話你摸胸非禮係有合理疑點所以無罪
但你咸濕性騷擾都係的確發生嘅事

衰咸濕搞到自己臭朵仲要混淆視聽挑撥班連登仔屌事主
機心重到呢
洗唔洗比個貞節牌坊你?
呢條4眼淫蟲真係賤格,
O camp 係到講自己嘅性經驗又Mark住條女,仲chur住人地問「扑唔扑野」「試唔試3p」
呢啲咁嘅人本身就係有預謀,係差在幾時落手,佢就係睇準冇CCTV先摸人囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞