【鄧晧然事件】法庭判咗無罪,唔代表無做過

312 回覆
175 Like 1428 Dislike
咁辛苦入到港大,前途一片光明,咁就被啲女人玩殘咗
唔好將俾人屈呢樣野合理化啦
呢個社會就係咁,如果唔係d韓國人就唔會諗到拍非法正義呢套韓劇,正正就係現實生活中嘅無奈同發泄

佢都無罪啦
等緊你有自爆既一日。
想你收撚皮
屌你老母你呢種人開post都係想人屌鳩你
咁呢個post 係咪想話人知

你係獨醒撚?
希望比人屈果個係你
你一定要睇開d
乜撚野想點?我屌你老母啊?
你打撚完篇野,話鳩人地可能有做過,之後比人駁完又話無計,你做乜撚野姐?姐係你都想屈鳩人?

你岀po可以岀到律政司告返女方轉頭,成個連登一定會讚你,但你得先算啦,淨係鳩up,屌你老母

無計,無計,無計,岀撚完鳩po,講d咁撚不負責任既說話
屌你老母啦,思你老母咩
你死撚咗佢算啦弱智仔
屌你老母消費人哋

希望你有一日都試下呢種滋味
睇開啲睇開啲
點撚樣睇開啲,擴闊隻眼睇嘢呀?
還掂你用隻屎眼睇嘢,屌你隻屎眼,幫你擴闊佢好唔柒好
講咁耐 莫講話艾豬
毛都冇條
推乜鳩?
你打咗我想打嘅嘢了
佢自己先知
真,樓主真係柒撚到震
一個ig post就搞到事主承受左咁多,聲譽金錢精神壓力。
依加水落石出,然後樓主就用啲咁嘅標題出個尻post,講到自己好似睇到啲人地睇唔到嘅point咁。
就好似猶太人被人層殺完,就話未必個個猶太人都係好人,然後內文又話猶太人好慘。DLLM究竟想表達啲乜撚野
垃圾post
祝你早日全冚鏟,百病纏身,下世做食屎狗
迎新唔揸鳩d女仲有撚人迎新咩
樓主中肯,而家班連登仔癲哂咁100%認為係女事主有心屈鄧同學

連登仔真係太容易畀人manipulate

但好可能,只係一件不幸事件。
佢on撚9
法庭無審過樓主 都唔可以否定單嘢其實係樓主做嘅
有冇人覺得「東張阿伯」細女先係衰人?
https://lih.kg/3690434

負皮 上一頁
獨酸撚,你叫條女岀嚟講解下先啦
屈撚完人當無件事?覺得男事主又有錯,佢又告多次人地屈鳩佢囉
人地有不在場證據屌你老母人都唔係到 非禮條撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞