【鄧晧然事件】法庭判咗無罪,唔代表無做過

312 回覆
175 Like 1428 Dislike
我今次唔係玩膠唱反調

法庭判咗無罪,唔代表無做過,亦唔代表有做過

佢篇文,如果係真心嘅,好值得欣賞,自己企出嚟為自己伸冤,明眼人見到都會選擇相信你,替你不值

如果篇文係假 (有啲作),有藉住法庭判無罪,然後講所有野都合理晒,洗白自己,呢個舉動都係合理

但最令人欣賞係佢多次堅持「露全樣」出庭,

呢啲風化case多數人都無遮晒樣at least 戴口罩,

但佢選擇俾你哋影,呢個係勇氣,亦都令我偏向相信佢多啲嘅地方

放心,大眾日後唔會將你同非禮連上,只會將你同為自己伸張正義、勇敢、文筆優良連上

仲幾靚仔其實

#metoo
同樣地法庭判左有罪 亦唔代表有做過
我善養吾浩然之氣
頂天立地男子漢
咁出撚晒佢名同樣又點計,你試下你自己比人屈啊,睇下你會唔會講得出呢d野,人地承受幾大壓力、健康影響,讀唔到書 成個u life玩完
當然都係
仲要日後隨時都俾人戴有色眼鏡背後指指點點
講多無謂
法治上
無罪就無事啦
無計,社會係咁
咪睇開啲

咁俾人屈,又唔可以話對方有心屈你,亦可以係對方真係覺得好受傷害而告你

咁法治社會係咁

只可以講,不幸

而佢都好勇敢企出嚟發聲,值得欣賞
我想問有無訟費命令要控方支付?
咁行得正企得正,有色眼鏡的話,就係戴有色眼鏡嗰個有問題啦

我又覺得佢唔使太擔心
(連登仔話,去做youtuber 、出書)
點止u life
成個life都玩完啦
判左有罪,唔代表有做過
起底 出po 頻率 負皮 上一頁 不推文
訟費應該全部還返俾佢,但律師費就用晒屋企錢啦
希望佢家人係支持佢
at least 都俾錢佢去堅持

家人都好愛佢

希望佢爸爸好啲~情緒方面
就係你呢d 塘邊撚 講呢d 野,搞到當事人好驚好負面呀!

你咪就係戴有色眼鏡既人囉,你檢討下啦
組爸食女根本公開秘密黎架啦

屈乜鳩
冇跟開出樣啲相
睇完單嘢+佢篇文有一下浮現咗係咪毒撚柒樣先俾啲19港女屈
但原來目測啲相又幾端正幾正常
今次唔係無罪咁簡單,案發時佢都唔喺到,條女同班同學根本有心砌佢
本人識少少預言,法術

我相信人既精神氣會透過相貌顯露出嚟,呢個男仔成個樣散發出一陣邪淫之兆

條好靚嘅起跑線就冇咗架啦

不過仲有機會,睇你哋識唔識得珍惜喇
咁法庭判咗無罪
就唔好再追擊
因為你既證實唔到佢有做 亦證實唔到佢無做

點解要行私刑公審 去屈一個有可能清白嘅人?
阿婆生癌生日都仲要返ocamp 真係盡責

至於普通襲擊罪,梁官信納被告曾在X的手臂上來回掃、故意將頭貼近X的大腿等為事實;惟X在知悉被告講及色情話題下,仍自願伸出手臂,讓對方能觸及其手臂。梁官指縱使被告的行為不受歡迎,但他當下未必知悉,認為案件未有證據顯示構成普通襲擊,裁定被告罪脫。
總結:Ocamp應該取消
你打完篇野,求撚奇講句無計,屌你老母咩
你不如岀下篇文係屌屈鳩人條女啦,屌你老母係到玩膠

日日打J 好正常啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞