【連登 商業電台 光明頂 討論區(九十六)】

629 回覆
8 Like 1 Dislike
羅恩惠直屌埋19將佢圍爐臺講啲嘢放咗上去
https://www.facebook.com/share/m7J1oKSaLq8Aj45Z/?mibextid=WC7FNe
睇過Hoy TV臨底旅行團都會見識過所謂乜城物城其實都只係得個殼,收錢為主要目標,其他都只係裝修
全世界都搞古蹟旅行, 一樣會劏客, 但起碼外國D古建築package做得好好多, 大陸唔知點解好興掛大紅燈籠, 夜晚又開D奇怪射燈, 完全唔識審美
呢啲我會覺得係taste同埋夾唔夾環境問題
呢個國家文革後就冇晒審美可言
太多例子,不能盡錄。客氣嘅咪“文化差異”囉
大灣暉同馮同學都知要道歉
大灣暉 條友都係睇定曬先夠膽出嚟講兩句咁
呢位巴打舊登開始已經屌國父

獨家訪問金思行
https://lih.kg/3701038
無involve既都應該咁做
19成日話唔講無野好講
但最後都係忍唔到手係discord打左一大段野
有乜可能唔講

offtopic 你個名 不過錶之系列其他都成日搞到人跌錢
一日愛馬一世愛馬
銀河咁好勢都上唔到

講返呢單野
與其滿口話唔講不如真係完全唔講
做youtube邊個唔想lam呢轉views數
唔到你咁高尚
我唔食乾炒牛河關你撚事
想問吓有冇人知頭先聽風的歌promo個list
點都好過大至尊

而家搞到咁咪重樣衰,高尚
馮同學最近24個鐘⋯渣左啲
要問問@希魔兄@石原兄等等有冇一啲智將嘅gif
收檔啦
根本就西涼刻薄仆街先咁多人想借呢個機會拆佢台,就算係想分薄佢既觀眾收入又點?依家拆佢台憎恨佢既個個都開台咩?就算有啲人係有咁既用意,唔通就唔拆得西涼台?定係個個都要同佢講聲sorry先鬧得佢?訴諸有部分人有陰謀動機係唔會令到鬧西涼既行為唔合理
其實傑斯唔係無插國父,只係厚道咁講講返當年國父起D100尾注自己搞個城寨撬走主持聽眾。
另外有份幫國父開台嘅探長都有响另一個節目爆當年佢哋點樣由D100捧起然後點樣食碗面反碗底。
所以咪印證點解有咁多人天下圍攻劉國父
唔會有無緣無故的恨
你要咩GIF
陶傑出聲
一直用黎插佢既cap screen
連羅恩惠都攞返嚟用,
但係陶𠎀話係5月7號講
連登post係5月17日
羅恩惠post係5月20日
張cap圖時間上只見到today

陶傑聲明與cap圖:
https://www.facebook.com/share/p/HhJ4qHYfZkeDiMjR/?mibextid=WC7FNe

燒到19了
昨晚節目 可知
以SPIN DOCTOR(屎片師) 功力而言
19遠超智將幾條街
So far 呢單野我只覺得:

1. 我睇羅記第一劑牙膏已經講:係細狼仆街但更仆街同奇怪係佢之後死撐再表演錯上錯,我好懷疑成單野最仆街係一隻楓葉西…

2 之後明顯四方八面有黃有藍有紅補刀借刀,直覺唔止為爭客咁簡單…

1. 楓葉西 = 大壞國父個老婆? 如果係 咁我認同

2. 有黃有藍有紅 但連著名屈文妓無理由見到咁大個花生都唔出聲
何來有藍有紅(可能介定唔同 有誤會分別啦 我就以為係圍內炒花生)
不過呢樣都係奇怪 明明呢個係抽水機會 但無"圈外人"出聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞