【連登 商業電台 光明頂 討論區(九十六)】

629 回覆
8 Like 1 Dislike
其他貼都有時會見到9錢兄,佢留言依然直接抵死,寸死班毛

希魔就久唔久現身say個hi

其他巴絲都真係小見,我估佢哋都有聽節目,不過節目受咁多限制,都冇乜留言空間
呢幾年見過好多次,去到一啲牽涉自己有關朋黨既時候,19同鮑都一定唔會理是非對錯
今次係兜都兜唔到先用無公共性為由叫人收聲move on
好多嘢冇辦法嘅,所以都多謝大家繼續頂住個雞頭

亦都真係再次證明咗國父國母斂財功力幾咁深厚
大家努力保住啖火。需然好多巴絲小咗喺呢度出現,不過如果佢哋有喺其他貼出現狀態依然生猛,時候到,佢哋自然返來
呢啲隨緣啦
一句到尾:

做過我Tutor嘅細狼,已經過左道歉人地仲會收貨嘅時間…
睇呢班牛鬼蛇神亂舞 愈食愈多花生最開心
雖然係因為國父國母兩條仆街冚家鏟,但係9錢兄終於回歸!
放心吖,

我不嬲啱帖即到!!!
https://www.instagram.com/p/C6-HzXivPJb/

chiptso 22小時前
回到家鄉,食到肚脹,個口咁忙,邊得閒評論劉細良。今晚唔食番十個round,誓不為人。

19真係WFC國父 去京都旅遊 係到食食食 口腔期 小農DNA
消失的檔案 又有新野

https://www.facebook.com/share/p/yDJ1v8xNwePiVJcb/?mibextid=WC7FNe

你哋信
資深記者
定係
大總統
羅恩惠繼續 就嚟每日一篇咁唧牙膏
https://www.facebook.com/share/p/Vg7XpxisXrxe25CF/
我係呢個區算新人,但光明頂算係第一代聽眾,原本聽開港台講東講西,當年有陶傑主持,
後來佢過檔光明頂,跟佢轉場,
不過2019後已冇乜點聽光頂明,轉場風雲谷,
如果連風雲谷都執埋,我真係無乜節目想聽,馮同學都唔錯,但同陶傑係兩種style
冇聽光明頂,發生咩事
原來係呢單野
唔知雲加兄係幾時開始聽光明頂
唔係節目嘅事
係講緊取態

佢地有時會避而不談 (而家咁樣)
明明就咁大個花生 以大家所知的19風格
佢會唔點評? 唔抽水返幾野咩?

又或者 有時會盲撐
(唔知係因為大家相識/相熟 叫曾經共事做節目/當年同學
定係 大家的聽眾好相似 怕一抽水 就會反抽埋自己)

牽涉 自己(的)有關朋黨 既時候

一定唔會理是非對錯
如果我無記錯
22年頭先有雙線節目 光明頂+風雲谷
22年中先有講19赴英

即係清係中間19 20 21 呢三年無咩點聽光明頂

2019後已冇乜點聽光頂明,轉場風雲谷
冇錯,真係3年冇聽,最多YouTube 有upload 的話有聽下,始終呢3年已冇以前咁暢所欲言
真係每況愈下

之前唔提 而家風雲谷衰啲講 就似台灣啲新聞節目 係到標題黨
講香港話題 吹奏離開香港後點好點好
留港就你值得擁有you deserve it
但另一邊又叫係聽眾支持
咁對於仲留係香港果班 情何以堪(比你笑仲要比錢你洗)
有無諗過佢地目標聽眾係啲離開左或準備離開既港人
可能果啲先係有消費力去大手筆subscribe佢地,佢地背後有數據睇到邊啲係佢地既主要客群
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞