【連登 商業電台 光明頂 討論區(九十六)】

629 回覆
8 Like 1 Dislike
呢單好有公共性喎 一次過講曬南華早報、橋叔、記協、國父國母啲仆街冚家鏟嘢
阿仔阿女快啲大個幫手頂
希望佢啲仔女生生性性
呢個真,一個唔該學個阿叔玩嘢就頭赤
利申 我就擺明想花生 好睇19點樣可以啜核式演繹 睇一次少一次
公共性事件 而家仲有咩可以講啊 好睇淡 好似明知不可為而為之

先有 消失的檔案 + 前合作夥伴 (徐時論 Gordon Poon ETC)
後有 各個大小時評人 (燒山 傑斯 馮睎乾 混水 ETC)
以19風格 無理由唔加埋一份 好有花生趣味WO
(雖然全部都唔可以係光明頂講)
我估就係鮑蛇見在同國父老友份上
叫19 智將(連沈國師) 唔好加入去泥漿摔角 做倒一個SOCALL 友台
或者 有見國父聽眾 其實同風雲谷&堅離地 有重疊/相似
為左自己網台個聽眾基本盤就決定收口
其實我真係唔明鮑蛇點樣同閪涼做到老友
Sorry,呢啲只不過係真係劉先生同眾人之間恩怨,反對劉先生嘅人同埋乾炒事件嘅人當然好有興趣,呢啲只不過最多擺落去政治八掛,炒呢啲咁嘅八卦新聞,同英國間諜案呢啲咁嘅嘢可以花相同嘅時間去談論。
Sorry,呢啲只不過係真係劉先生同眾人之間恩怨,反對劉先生嘅人同埋乾炒事件嘅人當然好有興趣,呢啲只不過最多擺落去政治八卦,炒呢啲咁嘅八卦新聞,同英國間諜案呢啲咁嘅嘢唔應該花相同嘅時間去談論。
個細仔睇落難啲
國父畢竟都係光明頂開山主持陣容之一

今次真係城寨之圍城
城寨之天下圍攻

不過細良後生過老徐好多咩?
恥笑人廢佬

咪好似那個男人話齋,都係只係一個幫過我嘅契弟
(設計對白) 鮑蛇: 我所認識的"大壞(相反)" 想當初佢唔係咁 我地一齊係大學讀書果陣...
黃世澤又咪成日時不時俾佢開咪串
堅大壞
連希魔兄都忍唔住
曾幾何時呢道都好熱烈炒呢堆花生
世柒就必然啦
所以就係話今次19鮑蛇馮一齊唔出聲都冇用啦
環境又咁大變化,可能好多人都已經唔係live一齊聽一齊吹,多重傷害,其實有啲同香港似
所以嚴格嚟講呢道應該叫做光明頂遺民討論區
唔好啦,咁sad…..
講下笑而已,不過都懷念9錢兄啲紅色大字、希魔兄石原兄啲gif、同城巴兄灣荃兄和氣兄講巴膠嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞