【連登 商業電台 光明頂 討論區(九十六)】

629 回覆
8 Like 1 Dislike
受重傷嘅係校巴中國籍司機
我信日本人好均真嘅,日本人學校一定會賠工傷
佢真係好勁,好有氣魄,真心佩服!

早幾日前睇到YouTube 一段BBC短片,講佢連日陪同事頭婆靈柩由愛丁堡返英格蘭,簡單兩分半鐘左右,充份展現出佢好尊敬、愛𡃶事頭婆,對每一個細節都係一絲不苟做到最好,只係年幾前時間。
諗起唔知邊一年大陸示威,走去打爛女司機嘅日本車 睇死班人唔敢搞男司機日本車
英國安妮公主疑遭馬匹踢傷腦震盪 送院觀察
https://channelchk.com/a/18928?utmSource=app&utm_medium=ccpvshare
==============

我有啲擔心會幾傷吓
當年移棺由balmoral去愛丁堡,6粒車程Anne係靈車後面跟住,坐車坐6粒鐘正常人都散晒
醫生要佢休息成個禮拜,應該唔係minor injury
佢年紀唔輕㗎,所以佢真係好有魄力
希望長公主早日康復!
會唔會借意休息幾日 畢竟可大可小
發覺自從聽左風雲谷後 ,已經成日唔記得聽光明頂 成日一聽完風雲谷 就做其他野訓埋 。

而家其實重有冇人聽光明頂?
有,我自己重有聽,相信其他巴絲都重有聽
好似係醫生要佢留院到周末,如果只係minor injury就唔駛留院成個禮拜
https://www.instagram.com/p/C8p_GzeMHSh/

林肯蠟像都熱到融埋
估唔到日皇致辭用英文
https://youtu.be/UdUgo2aPVd4?si=WjlKAX-389iATOY7

可能各位巴絲一早已經知道呢個網站嘅存在。希望大家有用
嚴重智障都要教到佢識國安 CLS
Princess Anne is "recovering slowly
唔通真係開口中, 唔係minor injury
老人家皮外傷都愈合得比較慢,而且俾馬整傷,馬係動物,唔識得留力。希望安妮公主早日康復!
oh no!, 原來gwulo就係佢, 希望佢返英國後生活愉快
巴打都有睇開佢web site?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞