McDonald’s 個取餐制度好伏,幾時改?

235 回覆
21 Like 818 Dislike
結果可能係咁,咁如果佢正常無特別慢我都唔care
但當佢有問題,就都要睇返究竟出到咩order

如果真係random #, 間野真係漏單一句話未到你就收得你皮咩
你可以話咁叫唔公平
係我角度就咩order 都跟時間先係公平
好似平時買野咁,唔通你拎一枝水去俾錢就打晒所有拎兩件嘅尖咩
另外,你點define 點先叫少野可以出先?
當你覺得一個包可以出先過一個餐
咁兩個包呢?
兩個包加個薯條又點?
好難有個大家都同意嘅位
佢背後點運作 使乜要你同意?
佢只要諗正常情況下 幾多分鐘內出到餐就得

咪咁自我中心得唔得 試下企對方角度諗下
樓主驗腦啦
反而個app show返叫緊幾多號仲實際
好難有個大家都同意嘅位

絕對同意你既講法
咁跟住落黎就係你要面對既野了

因為一路m記個系統都恆之有效而且無乜人投訴
甚至連登呢個post都大把人反對你既睇法

跟住你要學識接受世俗人唔係你咁有想法了
佢random出問題唔係未試過 佢都係一句漏單多單就即刻搵專人執比你
如果你厭佢慢咪每次都去屌一屌佢
McDonald 出餐已經好快,等候時間同人唔同,咪比啲耐性等下囉
我淨係唔鍾意佢
成日個 app 話個餐可以攞
點知去到企五分鐘都未擺出嚟
成日用app嗌 未試過呢個情況
寫明 5-10分鐘製作 有時 2分鐘都出到餐 ok呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞