「五月之約」五月天 [ 回到那一天 ] 巡迴演唱會 2

1001 回覆
5 Like 44 Dislike
好有幸今年睇2場都撞正好天
3號有energy睇到佢地跳舞+夜訪
5號就睇曬完整正常rundown

琴日的
步步+乾杯
笑死
新尾場最正啦應該
好似話額外補償隨時唱多2首
遠望都覺得唔得
近望覺得幾醜吓

仲以為台灣啲女團應該好啲
如果新尾場買到正面梯位都想睇多場
唔知聽日多唔多飛
MAYDAY #5525 LIVE TOUR 五月天 [ 回到那一天 ] 25 週年 巡迴演唱會 香港站

!!再次公開發售消息!!

各位一直關注五月天的歌迷:

主辦單已將2024年5月1日確認已完成辦理退票的門票
轉為2024年5月9日延期場,並安排再次公開發售

另外,有感「五月天演唱會」向來一票難求,為了盡量滿足歌迷。
主辦單位在舞台搭建後,經實際情況觀察後。
調整出少量門票,提供給廣大五迷購買。

以上門票,將於5月7日,中午12時於Cityline公開發售

再次公開發售
日期:2024年5月7日
時間:中午12時開始
購票方式:Cityline 網上購票
場次:7/5 、8/5、9/5(延期場次)

#五月天 #mayday #回到那一天
#五月天5525回到那一天
#五月天25週年巡迴演唱會
三日都有飛賣
睇嚟真係蝕好多,要盡量cap返錢
Ptt 啲人話是但係高中搵幾個妹豬組團都好過佢地
聽日可以買到聽日既飛
我記得往年完場之後d post都推得好快
今年推post唔快 但講親都係蝗/屌特高
我覺得尋晚除左點左鳩歌之外 我都幾滿意
成區都香港人 成區都跳企唱成場
雖然我前面個4個香港人坐低禁電話 有個男人仲勁臭
但都好過係蝗 又嘈又錄片既
覺得二安氣氛最好
雖然香水成日聽
個琴晚一起歌嗰下 係唔同啲
尼個黎香港寫歌食茶餐廳既故事好似聽過
不過唔肯定果時係咪講天使
我對上個次睇個場固定有香水 但改編左 麻麻地
尋日咁樣起歌 j到出血啦
成日講㗎啦行彌敦道睇夜景食茶記,下年夠膽就話自己食譚仔寫到新歌出嚟
支燈棒唔綁app係唔係唔識跟住變色
你可以萬綠叢中一點紅
試過會某啲位唔著燈
同埋未到會場綁定先
會場係咁收到其他人信號
但自己嗰支就連唔到apps
仲諗住好似以前咁直接入場
平出5月8日 1180 2張
https://t.me/yeahyeah22222
食譚仔寫你的神曲出黎
原價放7/5 兩連$980 A3區
https://t.me/gaudinohk
4號遲半個鐘先入到去,C2同C3各一格幾乎無人坐
7-8號兩場應該更少人換
平出5月8日 1180 2張
https://t.me/yeahyeah22222
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞