「五月之約」五月天 [ 回到那一天 ] 巡迴演唱會 2

1001 回覆
5 Like 44 Dislike
紅館仲難買飛,視覺效果又冇咁完整,好處咪舒服同唔洗淋雨
我唔撚知你有幾撚資深,我個frd淨係公司都睇50幾場,夠唔夠資深?咪一樣都屌撚到反轉,資深巴撚閉啲架咩我屌你老母臭閪
而家事實係安排得唔好,大撚把comment都講緊開咗場都仲未安排晒所有持票而準備到場既人,明知咁狼狽係咪又應該早啲放人入場?
特高自己預報都預到1915, 其實本身都係諗住撚狗啫,所有arrangement都錯撚晒,咁都唔撚屌得?
https://www.instagram.com/p/C6jki1gPZYx/

又用啲華麗既措詞黎蓋過琴晚既狼狽危險同安排不當
留言班儍鳩仲要話因為佢地寵粉所以琴日照開
真係無言以對
做歌迷係咪會做到頭殼壞掉?

我都睇左佢地十幾年
但我對佢地既失望都累積夠
唔係鬥老屎忽,我frd 喺佢地第一次黎香港已經追,果時仲可以係MK 近距離影相接觸,但佢都係年年屌,個問題係睇得唔開心點解仲要睇?
你屌鳩我都無用 點解唔問下自己入場為乜
公司50幾場

香港全勤16場
台灣全勤4+11+10場
其他地方加埋9場

你開同唔開都會有人投訴
各有原因
但我覺得改期既投訴會更多
下年一齊咪睇啦我都好不滿佢地呀
還掂點都死,在商言商,緊係揀個唔洗賠嘅方案啦 最多咪放棄某部分fans,現實就係咁殘酷
睇到咁不滿仲入場係一件好撚on9嘅事
會呀 下年張飛留返俾你搶
點解叫佢地唔好買飛係唔理性,明明係最理性嘅選擇
中過伏仲要再中一次?fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me

我知d fans 多數係女性,但都講下道理好wor
咁唔鐘意戶外,睇完又要屌場地閪,又要驚淋雨,咁就咪買飛睇啦
今年無買到飛係咪屌得?
當然屌得啦

但有班人屌五月天做乜唔係紅館開既然咁唔鐘意戶外,又有淋雨風險,睇完又係咁屌,貼錢買難受,點解仲要買飛入場睇呢
咁你屌左你個fd未?其實我唔明點解鐘意佢地就唔可以屌佢地哩個係咩道理
人地解釋左,係要過哂所有安檢先咁遲放人入去
如果咁睇重大陸人嘅,咁不如直接返大陸開啦
唔好講到今時今日仲搞香港場係恩典嚟
亦都勞煩佢哋唔好再講咩香港係佢哋第二個家
一邊講住呢啲漂亮說話呃香港五迷,同時間係咁喺香港場谷鳥巢飛,點首八月愛人都話鳥巢限定,大陸人點歌就話俾佢做一日香港人
就算佢哋開台中都唔會係咁提住高雄場點點點啦
想食兩家茶禮都唔好咁明顯呀
我就真係無見過有一個歌手或者樂團會做咁明顯嘅差別待遇啦

買飛時呢啲嘢係未發生,基於鍾意所以無新專輯都照買飛
不過老老實實而家有飛都真係諗住唔睇㗎
唔鐘意佢地變成咁下年就咪睇啦,我支持你
佢自己叫人留意fb公怖 去到1915然後仲有個1945 咁你話入唔入場好?到1945又唔公怖 然後未夠8點就開始左 仲要怪安檢?
由唔係紅館攪之後,每年都有人拎住紅館黎打J,紅館個場細到閪咁,唱足十幾場先賺到,跟住唱到爛晒聲又屌人爛聲。
人地而家紅啦多fans 啦,又唔抵得自己偶像俾人搶左。

你呢班人根本就係自撚私,想人地淨係服侍你一個
其實我無話唔屌得,係唔明點解屌完仲要入場睇
諗住百屌成材?有無諗過人地已經成左材,但唔係你想要果個方向咁解
好啦唔好嘈 轉講其他重點
小紅書傳緊有人睇到失禁
留意番喎 我一直屌緊個安排咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞